انقدر در گروه واتساپ ساختمون بطور غیر مستقیم حرف میزنن ولی اون اقا اصلن خودشو زده به اون راهو بخودش ...
غیر مستقیم چرا ؟مستقیم بهش بگین چیز کم اهمیتی نیست اب اشامیدنی رو چرا باید هدر بدن ما امسال تو اصفهان یه بارون درست حسابی نداشتیم تابستون توراهه گرما وکم ابی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جالبیش اینجاس که همه اتفاقای بد تو همین سال 1403 شروع شده 😏ماشاالله به مدیران و کارشناسان فوق العاده ایشالا خدا به زمین گرم بزنه اشون با همه ناترازی هاشون.....
چه میدونم 🥹 بچه رو میندازن حموم تا بازی کنه خودشون راحت شن
۶میلیون خیلیه!
باید همه پشت هم باشین بگین نباید اینکارو بکنه. بقیه ک بچه اوتیسمی دارن چیکار میکنن. اونم همون کارو بکنه. بخدا ظلمه
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
توی این بی ابیهمسایه بالای ماپسرش اوتیسمی هستو پسرشو با اب بازی نگه میدارنمیندازنش حموم توی وانو اب ...
بخدا انرژی تو ایران مفته از برق و گاز و آب بگیر تا بنزین بخاطر پول بیت المال و سوبسید دولت که از پول حقوق ملت میزنن
الان اون قبض باید 600 میلیون بود نه 6 میلیون
طرف صبح تا شب هر روز چراغای ویلاش روشنه میگه پولشو میدم و واقعا هم ماهی 5 میلیون پول برق میده خب اصن چرا برا این آدم نفهم قبض باید صادر بشه کلا باید تا آخر عمرش قطع کنن تا مصرف درست انرژی حالیش بشه