2777
2789
عنوان

حسودی

120 بازدید | 6 پست

راستشو بگین می‌دونم که توی خلصت همه کمی حسادت هست چه مرد چه زن فرقی ندارد 

شما به کی توی خانوادتون حسودی میکنین چی داره که حسودی میکنین ؟؟

من خودم به جاریم با اینکه خیانت کرد ولی هنوزم زندگی نرمالی داره به من به زور چادر میدن سر کنم اون آزاده منم میخوام آزاد باشم خواب 

خیلی به طلاق دارم فکر میکنم سر این موضوع 

خانواده شوهرت مذهبین؟! چطور با خیانت قبولش کردن و فقط بتو چادر میدن سرکنی مگه اون کیه خونش از تو رنگی تره

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خانواده شوهرت مذهبین؟! چطور با خیانت قبولش کردن و فقط بتو چادر میدن سرکنی مگه اون کیه خونش از تو رنگ ...

آره مذهبین نمی‌دونم چطور قبولش کردن 

اون شوهرش میگه هرجور راحته به من چه ولی شوهر من میگه تا زندم همینه میخوای بخوا میخوای نخوا میگم نمیخوام نه طلاق میده نه می‌زاره برم نه کاری می‌کنه دلم گرم شه به موندن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مذهبین نمی‌دونم چطور قبولش کردن اون شوهرش میگه هرجور راحته به من چه ولی شوهر من میگه تا زندم همی ...

الهی 😢خب میبینی اینجوریه اون شوهرش بی غیرته حتما! چادر سختته خب بگو با مانتو حجاب م خوب میکنم همین حتما نباید چادر بپوشی منم چادری نیستم ولی حجابم خوبه با مانتو!! 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
الهی 😢خب میبینی اینجوریه اون شوهرش بی غیرته حتما! چادر سختته خب بگو با مانتو حجاب م خوب میکنم همین ...

نه گلم نمیزاره آخه باسنم هر کاری میکنم از مانتو می‌زنه بیرون اعصابم خورد کرده به خدا لاغرم 

ولی نمی‌دونم چرا باید فقط باسن و سینه داشته باشم اینا فکر میکنن میخوام نشون بدم به مردای دیگه 😭😭😭😭😭😭شانس منه به خدا خسته شدم آنقدر بزرگه مانتو هام همشون باید کلوش باشه مانتو راسته تنم نمیشه 

سایز خودم برمی‌دارم دکمه پایینش بسته نمیشه 

بزرگ برمی‌دارم بالا تنه لقه استینا گشاد فقط پایین تنه خوبه

نه گلم نمیزاره آخه باسنم هر کاری میکنم از مانتو می‌زنه بیرون اعصابم خورد کرده به خدا لاغرم ولی نمی‌د ...

ای بابا عزیزم خب میتونی طرح بدی خیاط همونجوری ک میخوای برات بدوزه سایز خودت مانتو اماده ایا اصلا بدرد نمیخورن طرح م سایز دلخواهت درست پیدا نمیکنی به خیاط بگو یجوری بدوزه باسنت اینا پیدا نباشه از پایین تنه تنگ نشه سایز دلخواهت 

ای بابا عزیزم خب میتونی طرح بدی خیاط همونجوری ک میخوای برات بدوزه سایز خودت مانتو اماده ایا اصلا بدر ...

خیلی طول میدن خیاط ها هی باید بری سایر بگیرن پرو کنی آخرشم می‌دونم طرح مورد نظرم نمبشه