2777
2789
عنوان

کلاهبرداری آنلاین شاپ

471 بازدید | 4 پست

جدیدا با تبلیغات کفش نیوبالانس  واریزی بنام پیمان رضایی خانمی با پیج آنلاین شاپ در واتساپ با شماره تماس۰۹۹۰۲۳۲۷۲۶۰.....قول پشتیبانی فریب وبا واریز پول ،دیگر پاسخگو نمی باشند.

برین دفاتر خدمات قضائی یک دادخواست بزنید 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سلام پیمان رضایی وجود نداره این اگهی دست به دست اجاره داده مشه توسط ماهواره و فقط شمارها تغییر میکنه هرکس خواست ازش شکایت کنه پدرشو دربیاره بیاد بهش بگم 09377337388نیام هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا پول واریز نکنید اگرچه هرکس میاد اینجا لابد پول واریز کرده فهمیده سرش کلاه رفته اشگال نداره حداقل از اینجا به بعد اشتباه نکنید به هیچ وج بسته تحویل نگیرید اصلا نگیرید چون داخلش یه اشغال که اگه تحویل بگیری و امضا کنی پولت رفته کامل 09377337388خواستی تماس بگیر راهنمایت کنم 

سلام دوستان عزیز که پیمان رضایی پول واریز کردن این بیشرف حروم زاده با کارت پیمان رضایی چند سال کار میکنه و پشت این فقط و فقط دولته مگه میشه روزی 1000 نفر سرکیسه کنی دولت کارت نداشته باشه حتی شکایتم کنی پشت اونو بگیره چرا کارتشو مصدود نمیکنه بنده پولمو گرفتم پدرشم در اوردم این بیشرف یه نقطه ضعف داره فقط شکایت کنی درخواست مصدؤدی حسابشو بدی و در این مدتم هیچ بسته ای تحویل نگیری .09377337388 خواست کمکت کنم شما هم به پولت برس ایشالا که دولت خجالت بکشه همینطور نظام قضایی ما اگه خودمون کاری نکنیم قوه قضایه هیچ کاری نمیکنه اتفاقا دوست داره درگیره این داستانها باشیم گرفتار بشیم دیگه توان اعتراض نداشته بایم 

2790
2778
2791
2779
2792