2777
2789
عنوان

بهشتی که قراره همین دنیا با چشمام ببینم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 28120 بازدید | 1327 پست

«بهترین روز ، روز ظهور مولاست»

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

یک تصمیم جدی بگیرید و یک تعهد به امام زمانتان بدهید. بگویید: آقا جان، من آمده‌ام که از همین الان به‌سوی شما حرکت کنم.

می‌خواهم شما را یاری کنم و جزو یاری‌کنندگان شما باشم. شما این اجازه را به من بفرمایید و مرا انتخاب کنید، من هم تسلیم شما هستم و هر چه شما بفرمایید، می‌پذیرم.

خواسته‌ی نفسم را کنار می‌گذارم. نمی‌خواهم از شیطان پیروی کنم. می‌خواهم شما امام من باشید و در همه‌ی امورات زندگی‌ام به شما اقتدا کنم. دستم را بگیرید.

امام زمان ارواحنافداه هم سرپرستی شما را به عهده می‌گیرند. کمکتان می‌کنند که خانه‌ی قلبتان را بسازید.

آن‌را اصلاح نمایید و خرابکاری‌هایش را برطرف کنید تا آباد شود و برای ظهور آماده شوید.

🔸 استاد اخلاق حاج آقا #زعفری_زاده حفظه الله تعالی

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ا҉ل҉ل҉ه҉م҉♥️ ع҉ج҉ل҉♥️ ل҉و҉ل҉ی҉ک҉♥️ا҉ل҉ـ҉؋҉ـ҉ر҉ج҉  🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

او پس از دوران سخت در عصر حیرت و سرگردانی 

شیعیانش می آید ..

و اندوه از قلب آنان می‌زداید .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

🌴رسول اکرم صل الله علیه و آله فرمودند:

☀️وقتی امام زمان ارواحنا فداه ظهور کنند

آنچنان رفع ستم از ستم دیدگان میکند

که اگر حق کسی زیر دندان کسی باشد 

آن را میگیرد و به صاحب حق باز می‌گرداند 🌻

📚 دوران رهایی صفحه ۳۱۰

🦋حضرت رسول اکرم صل الله علیه و آله فرمودند:

«تَنْعُمُ أُمَّتی فی دُنْیاهُ نَعیماً لَمْ تَنْعُمْ مِثْلَهُ قَطُّ، اَلْبرُّ مِنْهُمْ وَ الْفاجِرُ. وَ الَْمالُ کدوسٌ، یَأتیهِ الرَّجُلُ فَیَحْثُو لَهُ؛

🌹در دولت او مردم آنچنان در رفاه و آسایش به سر می‌برند

که هرگز نظیر آن دیده نشده، 

مال به قدری فراوان می‌شود که هر کس نزد او بیاید اموال فراوانی زیر پایش می‌ریزد.

📚روضة الواعظین جلد ۲ صفحه ۴۸۵

بـسمـ ربِّ‌ المھد؎‌ فـٰاطمہ♥️

اَلسَـلامُ‌عَلَیڪَ‌یـٰابقیَة‌اللّٰھِ‌فِۍ‌ارضِہ💎

می‌دانم....

در ورای تمام دلتنگی‌ها و نومیدی‌ها،

آنسوی بی‌کسی‌ها و یتیمی‌ها،

پشت تاریکی‌ها و سردی‌ها...

روز روشن زیبایی در راهست.

روزی سرشار از خورشید و بهار و امید

تو می‌آیی و...

همین جا کنار دلهای ما

بهشت منزل می‌گیرد...

به همین زودی...به همین نزدیکی...

#صبحتون_متبرک_به_نگاه_یوسف_زهرا 🥹

مولای ما به قلب های بی تاب ما در ایام 

سری بزنید 🫀

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

التماس دعا دارم دوستان‏❤️🌹

اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ

وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ

وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ

فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد

اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ

مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ

اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى

فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِب الزَّمانِ

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى

السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ

یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.

قلب های خود را آماده ظهور سازید 

موانع را برطرف کنید 

امام اول در قلب های ما ظاهر میشوند 

و بعد از آمادگی ما ، در جامعه ظاهر میشوند ....

#‍ آماده باش سرباز 

سلام بر روزی که می آیی✋️♥️

تو که نیستی 💔 

حال ما خوب نیست 🥀

بیا تا کنار تو آروم بشیم😍

عجیبه که بی تو هنوز زنده ایم 💔🥀

عجیبه که بی تو❤ نفس میکشیم 💔🥀

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

‏حضرت ولیّ عصر علیه السلام در یکی از توقیعات می فرماید:«به من رسیده است که گروهی از شما در دین به تردید افتاده ودر دل نسبت به اولیای امرتان شک وحیرت کرده اید واین مایه ی غم ما شده است،البتّه به خاطر خود شما نه برای خودمان؛ زیرا که خداوند با ماست و با بودن او نیازی به دیگری نداریم و حق با ماست. بنابراین اگر کسانی از ما دست بردارند ، این هر گز ما را به وحشت نمی اندازد. ما ساخته شدگان خداییم و مردمان ساخته شدگان ما.»

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س