2821
2789
عنوان

بزرگ شدن شکم

467 بازدید | 18 پست

سلام 

من تو عقد هستم و رابطه ای آنچنانی نداریم هر چند وقت ی بار اونم سطحی

بعد من خیلی وقته استرس بارداری رو داشتم چون حالت تهوع میشدم انقد استرس داشتم ک چند تا تست دادم 

همشون منفی بود یا اول منفی بود بعد ی ربع ی خط کمرنگ میومد 

شک کردم رفتم بتا دادم گفت منفیه با اینک شکمم خیلی بزرگ بود 

تقریبا بعد10 روز پریود شدم ی دو روزم عقب افتاد پریودیمم همون 4 و5روز فک کنم طول کشید 

ولی شکمم هنوز ک هنوزه خیلی بزرگه و بزرگ تر شده یجوری بزرگه انگار 3و4 ماهه حاملم خیلی حالم بده همش فک میکنم نکنه ی وقت چیزی بااشه 

آخه خیلی غیر طبیعیه ی دفه ای انقد بزرگ بشه بیشترم معدم ورم داره تا شکم گرد شده احساس میکنم 

من قبلا هم معدم ورم داشت یکم ولی الان خیلی ورمش زیاد شده 

بعضی وقتا هم حالت تهوع میشم چیکار کنم ؟؟؟ 

ممکنه اون بتا اشتباه بوده باشه چون صبر نکردم و قبل پریودی رفتم ؟

لطفا کمکم کنین 

تو حاملگی هم تا ۴ ۵ ماه شکم بزرگ نمیشه

وقتی منفیه خب نشون میده که چاق شدی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست عزیز برو سنو بده احتمالا کیست یا دور از جون فیبروم دارید اوناهم باعث بزرگی زیر شکم میشناگرم این ...

زیر شکم طبیعیه بزرگیش ولی مث قبل نیس ی دفه ای بزرگ شذ بیشتر معدم خیلی ورم داره

باردار باشی که تا ۳،۴ ماه اصلا شکمت بزرگ نمیشه از این بابت خیالت راحتغذات بیشتر نشده؟یا مثلا غذاهای ...

حالت تهوع از چیه پس

ن غذاهام فرقی نکرده زیاد 

فقط همین موقع عید شیرینی زیاد خوردم 

ولی خب من اژ قبلش بزرگ شده بود شکمم

الان خیلی بزرک تز شده بیشتر معدم ورم داره 

پریودم میشدم 

ن عزیزم حامله شدن ب این راحتیام نیس بتاک دادی دقیقه بعدم باید حتما دخول داشته باشی اسپرم برسه ب تخمک ...

اره استرس خیلی دارم 

ی آدم عصبی شدم 

استرس درس و کنکور رو دارم از این طرف این ازون طرف مشکلات دیگ

اینا همش باعث استرسم شده 

همشم حسرت میخورم ک قبلا لاغر بودم 

بیشتر چاقیمم فقط توی شکم و پهلومه بقیه اندامم خبه 

[QUOTE=378149294]چاق شدی دیگه ازمایشت منفیه تست منفی پریودم که شدی این همه استرس براچیه [/QUOTE

نمیدونم 

آخه شکمم بزرگ شده اعتماد ب نفسم اومده پایین 

همه چیم خوبه 

بجز شکم

البته سینه هامم خیلی کوچیکه 😐😂

راهکاری ندارین ؟ 

اره استرس خیلی دارم ی آدم عصبی شدم استرس درس و کنکور رو دارم از این طرف این ازون طرف مشکلات دیگاینا ...

استرس خودش باعث چاقیه 

اره مدل چاقی هرکس یه جوری بعضیا میره تو پاهاشون بعضیام فق شکم یا بالاتنه

عیب نداره سعی کن استرستو کم کنی ارامش داشته باشی رژیم سالم خواریم بگیر شکمت میره راحت

استرس خودش باعث چاقیه اره مدل چاقی هرکس یه جوری بعضیا میره تو پاهاشون بعضیام فق شکم یا بالاتنهعیب ند ...

اره ولی خیلی بزرگ شده بخدا مث شکم حامله ها شده گرد شده بزرگ  بیشترم اژ معده ورم داره 

خیلی پف کرده وقتی لباس تنگ میپوشم خیلی بده