2777
2789
عنوان

برگشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 78 پست
دو ماه من یادمه تیر کنکور داشتم از اردیبهشتش یسره نشستم کنکورای سال قبلو زدم و یسره خوندم و دانشگاه ...

قبل از این ۲ ماه مطالعه ای نداشتین؟ چطوری انقدر امیدوار بودین که تو‌این زمان کم نتیجه میگیرین چه خوندن چه جذب؟ بعد تصور میکردین دانشگاه تهرانین این حسو درطول روز حفظ میکردین؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
مثلا تو کنکورای ازمایشی رتبم 6 7 هزار میشد ولی تو تصورم رتبم هزار بود و هزار هم شد

وای چه جالب واقعاااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل از این ۲ ماه مطالعه ای نداشتین؟ چطوری انقدر امیدوار بودین که تو‌این زمان کم نتیجه میگیرین چه خون ...

درسم خوب بود مثلا معدلم ۱۹ اینا بود ولی روش کنکوری خوندنم رو از ۲۰ اسفند شروع کردم و اردیبهشت روزی ۱۰ ۱۲ ساعت میخوندم 

تایمای استراحتم مدیتیشن میکردم 

یا بعد کنکور رفتم کلی از این کلاسورای خوشگل خریدم و میگفتم میدونم دانشگاه تهران میرم و اینارو استفاده میکنم و ..

درسم خوب بود مثلا معدلم ۱۹ اینا بود ولی روش کنکوری خوندنم رو از ۲۰ اسفند شروع کردم و اردیبهشت روزی ۱ ...

اها چه جالب

خدا کنه منم بتونم

اها چه جالبخدا کنه منم بتونم

اره میتونی حتما به خودت شک نکن فقط رتبتو همش تو ذهنت رتبه دلخواهتو بیار و تصورتو روش نگه دار و در عین حال تلاشتم کن 

من کنکور ارشدمم همین شد زیاد براش نخونده بودم ولی میدونستم رشته دلخواهمو قبول میشم و همون رشته رو تو علم و صنعت قبول شدم 

الانم یادمه نوجوون که بودم همش تصور میکردم که میرم فرانسه 

و خب الان از دانشگاه فرانسه هم پذیرش گرفتم 

ولی درگیر مسائل ازدواجم نمیدونم بمونم یا برم 

اره میتونی حتما به خودت شک نکن فقط رتبتو همش تو ذهنت رتبه دلخواهتو بیار و تصورتو روش نگه دار و در عی ...

جدی

چقدر جالب واقعا منم داوطلب کنکور ارشد هستم و چون دو ماه مونده به ازمونم خیلی استرس دارم براش چون کم خوندم🥲

عزیزم خیلی خوشحال شدم تونستی این همه جذبای خوب داشته باشی

جدیچقدر جالب واقعا منم داوطلب کنکور ارشد هستم و چون دو ماه مونده به ازمونم خیلی استرس دارم براش چون ...

😍😍قربانت ایشالا موفق باشی دو ماه زمان خیلی خوبیه ازمونای سالای قبلو بزنی راحت رتبه خوب میاری 

ممنونم امیدوارم تو مسائل عشقی هم جذب عمل کنه🥲 

من تو جذب کراش هم از قانون جذب استفاده کردم و دقیقا به دستش اوردم 

ولی خب انقد به خواستم و رابطم چسبیدم که حس میکنم سر همین از دستش دادم

😍😍قربانت ایشالا موفق باشی دو ماه زمان خیلی خوبیه ازمونای سالای قبلو بزنی راحت رتبه خوب میاری ممنون ...

جدی؟ اخه خیلی ناامید بودم سر قبولی امسالم بااینکه درسم خوبه هااا🥺ولی ی مدتیه اصن نمیخونم سرهمین اینطوریم

سر مسائل عشقی هم اره عمل میکنه منم این قضیه رو دارم پیاده میکنم، یه کانال هست تو تلگرام ایدیش اینه : tamrinejazb98

من تو این کانال مطالبش رو میخونم وویس هاشو گوش میدم بنظرم خیلی خوبه خواستی استفادش کن

جدی؟ اخه خیلی ناامید بودم سر قبولی امسالم بااینکه درسم خوبه هااا🥺ولی ی مدتیه اصن نمیخونم سرهمین این ...

مرسی عزیزدلمم بابت کانال💓

اصلا بابت ازمون نگران نباشم منم دقیقا شرایط تو رو داشتم و تونستم تو دو سه ماه خوندن چیزی که میخوامو جذبش کنم وقتی واسه من شده واسه توام میشه . 

مرسی عزیزدلمم بابت کانال💓اصلا بابت ازمون نگران نباشم منم دقیقا شرایط تو رو داشتم و تونستم تو دو سه ...

ممنون عزیزم

درطول روز هم کلا حس میکردین قبول شدین؟

ای جانم مبارکههه😍🥹🥹🫂با همین قانون جذب چیکار کردی؟ 🥲

ببین ده ماه درگیر قانون جذب بودم مغزمو سابیدم هر روز بد و بدتر میشد

اخر یه روز قید همه کانالای قانون جذبی رو زدم و از خود خدا خواستم درست کنه دقیقا دو روز بعدش درست شد

من الکی خودمو خیلی درگیر قانون جذب و تمرین نوشتن و ... کرده بودم بدتر وسواس ذهنی گرفته بودم

الان دیگه متوجه شدم که فقط باید از خود خدا بخوام خواسته هامو