girlspice مدیر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 238 عنوان برگشت عشق | مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 78 پست ماه پیش نامزدیم بعد سه سال بهم خورد و واقعا دارم اذیت میشم . شما برگشت عشق رو تجربه داشتین ؟ از قانون جذب یا دعا کردن؟ قانون رهایی چطور 1404/01/20 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hajihaji عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 5729 مشاور خوب میشناسی عزیزم؟ تو تهران واقعیت اش نه تهران نیستم ولی حتما مشاور خوب باشه و اینکه قضیه اون کسی که دوسش داشتی هم بگو بیشتر کمکت میکنه
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2875 I want your ugly, I want your diseaseI want your everything as long as it's freeI want your loveLove ... این خواستار عشق کیهههه 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
fatiw_mn عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 4091 بببن تو قانون جذب تصور میکنیم بعدش رها کنیم ؟ این رهایی یعنی چی . شما تابحال این کارو برای عشق کردین ... عزیزم چطوری دانشگاه رو با قانون جذب بدست اوردین؟ چقدر طول کشید؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
aakhodaaaa عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1370 بببن تو قانون جذب تصور میکنیم بعدش رها کنیم ؟ این رهایی یعنی چی . شما تابحال این کارو برای عشق کردین ... قانون جذب چطوریه میشه برام توضیح بدی ممنونم
1995saahar عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 8274 بببن تو قانون جذب تصور میکنیم بعدش رها کنیم ؟ این رهایی یعنی چی . شما تابحال این کارو برای عشق کردین ... کار تو چجوری با جذب به دست آوردی تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.
aydook عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 5725 این خواستار عشق کیهههه فکنم دختری که چیزی توی روحش داره واسه اهداف اون آقا !
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2875 فکنم دختری که چیزی توی روحش داره واسه اهداف اون آقا ! همش ابراز محبت بود:/ 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
aydook عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 5725 همش ابراز محبت بود:/ چه بدونم بابا یه مشت پازله حوصلم سر میره ملتو سر کار میزارم ! 🤣🤚 فقط اونا که پیگیر میشن جدی میگیرن فقط مخلصتونم به خدا 🤧
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2875 چه بدونم بابا یه مشت پازله حوصلم سر میره ملتو سر کار میزارم ! 🤣🤚 فقط اونا که پیگیر میشن جدی میگیرن ... دو ساعته دنبال ربطش ب تاپیک میگردم مغزم هنگید 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
girlspice مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 238 کار تو چجوری با جذب به دست آوردی یسره تصور میکردم ناظر ساختمون شدم و سر همین رفتم ازمونشو دادم و درس خوندم و بهش رسیدم
girlspice مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 238 عزیزم چطوری دانشگاه رو با قانون جذب بدست اوردین؟ چقدر طول کشید؟ دو ماه من یادمه تیر کنکور داشتم از اردیبهشتش یسره نشستم کنکورای سال قبلو زدم و یسره خوندم و دانشگاه تهران قبول شدم و قبلشم چشمامو میبستم مدیتیشن میکردم که تو اون دانشگاهم با دوستای جدید
چیپسخور عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 5600 دلت تنگ نمیشه؟ اگه بگم نه که شعارهاما احساسمو سرکوب میکنم سحر هستم دختر بختیاری معروف به مادیان چموش 🤣
girlspice مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 238 عزیزم چطوری دانشگاه رو با قانون جذب بدست اوردین؟ چقدر طول کشید؟ مثلا تو کنکورای ازمایشی رتبم 6 7 هزار میشد ولی تو تصورم رتبم هزار بود و هزار هم شد