qwertyuiopdghysshhff مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2346 عنوان سوال دینی 58 بازدید | 9 پست مثلا مادرمون داره ظلم میکنه به پدرمون و بهش چی میگه باحرفاش ناراحتش میکنهبنده وظیفه دارم دخالت کنم و به مامانم دعوا کنم ؟چرا مگر نبایددر برابر ظلم سکوت نکرد 1404/01/20 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 نه ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9235 من معمولا از مامانم دفاع میکنم چون اکثر اوقات تقصیر بابامهمامانت ناراحت نمیشه؟
her_aram عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1884 دلیلش و بپرس - ز غوغای جهان فارغ - نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 چرا عزیزم چون فردا اگه آشتی کنن اون آدم بده تو میشی ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
leahahah عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 2377 عزیزم میتونی با مهربونی حالیش کنی اگه شخصی بادین ومعتغدی هست میتونی تجربه های نزدیک بمرگو خودت ببینی وغیر مستقیم بهش بگی بیا نگاه کن واز این کارهای معنوی
qwertyuiopdghysshhff مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2346 چون فردا اگه آشتی کنن اون آدم بده تو میشی یعنی مهم نیست اگر بابام ناراحت بشه و حرفهای مامانم
mbjkk عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1978 یعنی مهم نیست اگر بابام ناراحت بشه و حرفهای مامانم نه نمی گم قاطی نکن سعی کن با آرامش بگو ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
leahahah عضویت: 1400/07/02 تعداد پست: 2377 در صمن هر کس گناهکار باشه حق نداره بدیگری ظلام کنه وصداشو بلند کنه