2777
2789

دختر10ساله ام گردنش اندازه ی لوبیا باد کرده بردم دکتر سونو نوشت گفت لنفاویه حالا چن روزه دارو میدم فرق نکرده از نگرانی دارم میمیرم بخاطر خدا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه بگه لطفا

منم هر وقت سرما میخوردم یا باد سر میخورد بهم اینجوری میشدم 

زیر گلوم اینجوری میشد 

انقدم تو فشار درد داشت ک نگو 

تو این فصل سرما باد کردن غدد لنفاوی این مناطق عجیب نیست 

احتمالا تو بدنش عفونت داره یا سرماخوردگی قبلیش کامل خوب نشده 

اما خب دکتر بردی بهتره 

خیالت راحت میشه 

عزيزم انشاءالله كه چيزي نيست.دخترمنم اين مشكل براش پيش اومد بردمش دكتر إنتي بيوتيك داد حداقل يك ماه طول مي كشه تا از بين بره،دست ميزني حركت داره يا ثابته؟؟؟

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ترس نداره غدد لنفاوی تو ناحیه سر و گردن و پشت گوش و زیر بغل زیادن . به علل مختلف میتونن متورم بشن . نگرانی نداره که .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

دكتر گفت يه ميكروبي تو بدنش هست كه اين مشكل پيش اومد مثلا اگر چرك كاملا خشك نشده باشه يا حيوون دست زده باشه و ...

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     

عزیزم دخترم رو گردنش اندازه کیوی شده بود دکتر گفت به خاطر عفونت یه هفته بستری شد تا خوب شد خیلی سخت بود انشاالله دخترت هرچه زودتر خوب شه گلم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ من به آرزوم رسیدم و خیلی خوشحالم ...واسه آرامش و خوشبختیم دعا کنید محتاج دعاتونم

من خودم ده دوازده ساله بودم غدد لنفاوی زیربغلم بزرگ شده بود، هیچ مریضی و عفونت و...هم نداشتم. مامانم داشت خودشو میکشت از نگرانی، رفتم پیش یه جراح معروف یه دست زد و گفت اینا غدد لنفاویه گاهی برجسته میشه، خودشم میره. بچه تو این سن که چیزی نمی گیره

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792