2777
2789
عنوان

ی راهنمایی میخوام ازتون

59 بازدید | 16 پست

من متوجه شدم که دوستم داره ازم فاصله میگیره و نمیدونستم دلیلش چیه ازش پرسیدم اونم گفت اره ازت ناراحتم و اینا ازش دلیلش رو پرسیدم گفت تو شخصیتت مثل فلانی شده و حتی چندین نفرهم اینو به من گفتن و ....این فلانی ی نفریه که با من دوسته اما این دوستم از شخصیتش خوشش نمیومد و باهاش قطع رابطست و اصلا باهاش صحبت هم نمیکنه

راستش دلم نمیخواد مثل اون باشم چون مطمئنم دوستم ازم بیشتر فاصله میگیره

ولی لان نمیدونم باید چجوری بفهمم که چی تغییر کرده و باید چجوری مثل قبلا بشم

فلانی چجور آدمیه که شبیهش شدی...

یکی از دوستام هست 

و این فردی که بهم گفته به خاطر شخصیتش باهاش قطع ارتباط هست و ازش خوشش نمیاد 

راستش منم میترسم که بامنم مثل اون قطع ارتباط کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش قبلا وقتی سر ی موضوعاتی ازش میپرسیدم که قول میدی تا اخر باشی میگفت قول میدم اما امروز بهم گفت سعی ام رو میکنم بهش گفتم تو که همیشه میگفتی قول میدم اونم گفت خب شاید نتونم

راستش این خیلی بهمم ریخت،خیلی حالم بده سر این موضوع

یکی از دوستام هست و این فردی که بهم گفته به خاطر شخصیتش باهاش قطع ارتباط هست و ازش خوشش نمیاد راستش ...

شاید باید انتخاب کنی از بینشون 

کخ با کدومش باشی 

اگه بخوای هر دو رو داشته باشی ممکنه دوستت ازت دلسرد بشه شاید خیلی دوستت داره که میگه با فلانی نباش 

اما درکل من دوست ندارم کسی تحت فشارم بزاره که با اون باش با این نباش و با سردیش تنبیهم کنه 

و اینکه چند روزی هست که رفتاراش باهام خیلی عوض شده نه باهام حرف میزنه نه پیشم میشینه نه کاریم داره و حتی با افراد جدیدی هم رفیق شده

شاید باید انتخاب کنی از بینشون کخ با کدومش باشی اگه بخوای هر دو رو داشته باشی ممکنه دوستت ازت دلسرد ...

نه نمیگه با فلانی نباش

بهم گفت تو مثل اون حرف میزنه تیکه کلامات و ایموجی هات مثل اون شده مثل اون رفتار میکنی گفت اصلا شدی خودش 

بعدش گفت من از شخصیت اون متنفرم بخاطر همین باهاش قطع ارتباط کردم 

میخواست بهم بفهمونه که اگه تو هم همین شخصیت رو ادامه بدی باهات قطع ارتباط میکنم و من واقعا نمیدونم باید چجوری ادم قبلی بشم

راستش قبلا وقتی سر ی موضوعاتی ازش میپرسیدم که قول میدی تا اخر باشی میگفت قول میدم اما امروز بهم گفت ...

بنظرم از ته دلش نمیگه که نمیتونم 

فقط یکم به رابطه ی شما با فلانی حساس شده .

چند سالتونه عزیزم ؟

من هم توی دبیرستان 

هم دانشگاه رابطه خیلییی صمیمی با دوستام داشتم و چه قول از هم میگرفتیم و قسم میخوردیم که همیشه باشیم با هم حتی بعد از ازدواج و مهاجرت یا هر اتفاقی ...

حالا بعد از چند سال شماره شون رو دارم فقط و دیگه مثل سابق نیستیم .

نه نمیگه با فلانی نباشبهم گفت تو مثل اون حرف میزنه تیکه کلامات و ایموجی هات مثل اون شده مثل اون رفتا ...

اگه فک میکنی فلانی روی رفتارت تاثیر بد میزاره یا به رابطه دوستانه ی تو و این یکی دوستت آسیب میزنه چرا باهاش هستی گلم؟ دوست نداری از دست بدی دوستی با فلانی رو ؟

چه اسمی براش گذاشتیما،فلانی!😄😻

بنظرم از ته دلش نمیگه که نمیتونم فقط یکم به رابطه ی شما با فلانی حساس شده .چند سالتونه عزیزم ؟من هم ...

من ۱۶ سالمه

خیلی سخته نمیدونم باید چیکار کنم

احساس میکنم کل زندگیم به بودن این رفیقمه

من ۱۶ سالمهخیلی سخته نمیدونم باید چیکار کنماحساس میکنم کل زندگیم به بودن این رفیقمه

عزیزدلممم

ناراحت نشو از حرفش 

مطمئنم دوستت هنوزم میخواد تا همیشه باهات باشه فقط یکم حساس شده و بهت نشون دادهدحساسیتش رو 

اگه فک میکنی فلانی روی رفتارت تاثیر بد میزاره یا به رابطه دوستانه ی تو و این یکی دوستت آسیب میزنه چر ...

اره دقیقاا

درسته که این دوستم برام مهم تره اما خب اونم دوستمه...

یعنی به نظرتون اگه با اون کمتر ارتباط داشته باشم دوستم اوکی میشه

عزیزدلمممناراحت نشو از حرفش مطمئنم دوستت هنوزم میخواد تا همیشه باهات باشه فقط یکم حساس شده و بهت نشو ...

کاش که همینجوری باشه....

میشه بگید من باید چیکار کنم

چجوری خودم باشم و اصلا شبیه اون نباشم

چجوری دوباره با دوستم همونجوری دوست باشم

نمیدونم ولی خیلی حس بدی دارم که دیگه اصلا هیچ کاری باهام نداره حتی دیگه پیشم هم نمیشینه پیداست که دیگه دوست نداره باهام صحبت کنه،حتی با بقیه خیلی صمیمی تر شده 

کاش که همینجوری باشه....میشه بگید من باید چیکار کنمچجوری خودم باشم و اصلا شبیه اون نباشمچجوری دوباره ...

باید خودت باشی گلم 

مثلا اگه اسمت مریمه ،دوباره بشو همون مریم همیشگی. 

میتونی برای دوستت یه هدیه کوچیک بخری و بهش بگی که میدونم از فلان قضیه ناراحتی بیا دوباره از اول شروع کنیم .

و بهش قول بده که دیگه سمت اون یکی دوستت نمیری و نری واقعا البته اگه تصمیم گرفتی که باهاش نباشی 

باید خودت باشی گلم مثلا اگه اسمت مریمه ،دوباره بشو همون مریم همیشگی. میتونی برای دوستت یه هدیه کوچیک ...

دوست دارم خودم بشم اما نمیدونم راهش چیه

راستش برام سخته که تصمیم بگیرم دیگه باهاش نباشم