2777
2789
عنوان

راهنمایی

43 بازدید | 7 پست

یه دوستی دارم که من همش بهش مسیج میدادم 

بعدش میسجارو کم کردم دیدم نه اصلا مسیج نمیده بهم..

بعد بهش به حالت شوخی گفتم نمیپرسی خودتو میگیر گفت نه خودمو نمیگیرم سرم شلوعه درگیر کارم اینا من حتی تولدشو تبریک میگفتم..

بعدش قرار شد از مسافرت برگردم گفتم برات کادو میارم خیلی ذوق کرد و خورد تعطیلات نوروز که ۱۰۰ درصد سرش خلوط میشد تولدمم میدونست کی هست بهم مسیج نداد منم تصمیم گرفتم کادووشو ندم مسیج م ندم کلا قطع ازتباط کنم باهاش چون اتفاقا بعضی شبا تا ۱ شب همش آنلاینه اها خیلیم سرد برخورد میکنه اخه وقتی بهش مسیج میدم خیلی خوش برخورده اون تایم بعدش سرد برخورد میکنه دوست چندین سالمم هست

به نظرتون سرد باشم باهاش منم کادوشو ندم اصلا نبینش چکار کنم به نظرتون؟؟

منم یه دوست تینجوری شدم الان چند ماهه بی خیالش شدم وقتی نمیخواد ارتباط داشته باشه من چرا اصرار کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم یه دوست تینجوری شدم الان چند ماهه بی خیالش شدم وقتی نمیخواد ارتباط داشته باشه من چرا اصرار کنم

اخه میدونی میگه سرم شلوغه ادم دو دل میشه راست میگه یا نه

یعنی شده ۶ ماهم ازم خبر نگرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میدونی میگه سرم شلوغه ادم دو دل میشه راست میگه یا نهیعنی شده ۶ ماهم ازم خبر نگرفته

ددوست منم از وقتی بچه دومش به دنیا اومد اینجوری شد خودمم بچه دارم درکش میکردم ولی الان دیگه بچه دومش یکسالشه منم چند بار زنگ زدم برم دیدن بچه اش بهانه اورد دیگه بی خیال شدم کلا گذاشتمش کنار دیگه تو یکسال میتونست یه روز هماهنگ کنه یه ربع برم دیدن بچش که 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهت تو این یکسال مسیج نداد؟

نه 😔منو بگو چقدر به فکرش بودم دیگه شوهرم گفت خب نمیخواد باهات ارتباط داشته باشه ولش کن دیگه کاریش ندارم

نه 😔منو بگو چقدر به فکرش بودم دیگه شوهرم گفت خب نمیخواد باهات ارتباط داشته باشه ولش کن دیگه کاریش ن ...

بعضیا لیاقت ندارن 

منم همش به فکرش بودم بهش مسیج میدادم دیدم وقت داره تا ۱ شب آنلاینه میتونست یه مسیج بده خوشحال میشدم

ولی ظاهرا درست بوده حدسم

بعضیا لیاقت ندارن منم همش به فکرش بودم بهش مسیج میدادم دیدم وقت داره تا ۱ شب آنلاینه میتونست یه مسیج ...

منو اون فکر کنم دوستیمون مال 10 سال پیشه 15 سالم بود دوست شدم باهاش ولی حیف این همه سال دوستی خراب کرد 

2790
2778
2791
2779
2792