2777
2789
عنوان

مامانای بچه های دبستانی به خصوص پسر بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست
پسرم کلاس اوله امسال میخوام بزارمش کلاس شنا پارسال کلاس فوتبال می‌رفت سال قبلش ژیمناستیک

چرا هی عوض می کنی؟ من میگم یه رشته رو که خودش دوست داره تخصصی یاد بگیره البته نظرات متفاوته

چه زود فرستادی زبان، راضی هستی؟ من هر جا پرسیدم گفتن بهتره اول فارسی رو یاد بگیره البته الفبا و خوند ...

اره از ۵سااکی فرستادم ...خوبه اره بعد ۲سال و نیم تازه الان با حروف اشناشون کردن بیشتر شعر و بازی بود و اسپیکینگ ...امسالم کلاس اول بود حروف و یاد گرفت مشکلی نداشت خدا رو شکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عالی رباتیک رومدرسه اشون از چهارم داره به نظرت منم جدا بفرستم؟

باید ببینید چی علاقه داره 

پسر من از پایان کلاس اول رفته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس صبر می کنم ببینم سال بعد خوشش میاد یا نه

پسر من زبان دوست نداره فوتبال دوست نداره 

البته امسال احتمالا نقاشی بفرستمش طبق علاقه اش خیلی دوست داده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جالبه نسل جدید خیلیاشون فوتبال دوست ندارن پسر منم همین طوره

اصلا فوتبال نمیبینه 

اهل گوشی و بازی های کامپیوتری هم نیست 

اصلا فوتبال نمیبینه اهل گوشی و بازی های کامپیوتری هم نیست

برای کلاس پیانو اول پیانو رو تهیه کردین؟ بعد فرستادین؟ اخه من کلی هزینه کردم برای تنبک یه ترم رفت خوشش نیومد الان میگه پیانو ولی میترسم تهیه کنم بعد نره

برای کلاس پیانو اول پیانو رو تهیه کردین؟ بعد فرستادین؟ اخه من کلی هزینه کردم برای تنبک یه ترم رفت خو ...

چون علاقه داشت بله اول بردم یک جلسه آشنایی استادش که تایید کرد براش گرفتیم

داشتم حرف میزدم چرا قفل کردی تاپیکتو؟

تاپیک تولد

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

گفتی تو اون تاپیک تولدت: اتفاقا نصف دوستای من مجردن خیلیم خوشحال و راضین

خواستم اینو بنویسم برات قفل کردی: دختر اگه خونواده و فامیل و اشنای خوب داشته باشه مجرد موندن براش ازاردهنده نیست اما اگه تنها و بی کس و کار باشه براش ازار دهنده میشه مجردی تو همین نی نی سایت زیاد دیدم دخترای بالای 30 سال و بالای 40 سال که ناراحتن که مجرد موندن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏