چه زود فرستادی زبان، راضی هستی؟ من هر جا پرسیدم گفتن بهتره اول فارسی رو یاد بگیره البته الفبا و خوند ...
اره از ۵سااکی فرستادم ...خوبه اره بعد ۲سال و نیم تازه الان با حروف اشناشون کردن بیشتر شعر و بازی بود و اسپیکینگ ...امسالم کلاس اول بود حروف و یاد گرفت مشکلی نداشت خدا رو شکر
اصلا فوتبال نمیبینه اهل گوشی و بازی های کامپیوتری هم نیست
برای کلاس پیانو اول پیانو رو تهیه کردین؟ بعد فرستادین؟ اخه من کلی هزینه کردم برای تنبک یه ترم رفت خوشش نیومد الان میگه پیانو ولی میترسم تهیه کنم بعد نره
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
گفتی تو اون تاپیک تولدت: اتفاقا نصف دوستای من مجردن خیلیم خوشحال و راضین
خواستم اینو بنویسم برات قفل کردی: دختر اگه خونواده و فامیل و اشنای خوب داشته باشه مجرد موندن براش ازاردهنده نیست اما اگه تنها و بی کس و کار باشه براش ازار دهنده میشه مجردی تو همین نی نی سایت زیاد دیدم دخترای بالای 30 سال و بالای 40 سال که ناراحتن که مجرد موندن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏