2777
2789
عنوان

حسودی

133 بازدید | 12 پست

اقا بیاین راهنمایی کنید مشکل از منه یاهمه همینن من اگ ببینم پارتنرم قربون صدقه کسی میره یا خیلی باهاش اوکی باشع ب جز مادرش و من حسودیم میشه😕حتی اگ طرف محرمش باشه 😂😟دیونه شدم؟ دوس دارم اون حرفا و محبتا ففط برا من باشه از اینکع محبت لفظی نسبت ب بقیه داشتع باشه خوشم نمیاد

اوایل اینطوری بودم و این نشونه سلامت روان نیست. ولی الان درست شدم حتی خوشحالم میشم که برای عزیزانش پرازمحبت و عاطفست  الان حس میکنم سلامتی موبدست اوردم

❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

اوایل اینطوری بودم و این نشونه سلامت روان نیست. ولی الان درست شدم حتی خوشحالم میشم که برای عزیزانش پ ...

ببین از اون محبت لفظیه بدم میاد وگرنع دوس ندارم باکسی بد باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل اساسی! خودت و رها کن آدم ازدواج می‌کنه خانواده طرف و روابطش خیلی مهمه باید پشت هم باشین

پشت هم بودنو ک اره منظورم اون محبت زبانیه الکی حساس شدم؟مثلا دوس دارم ی سری حرفاش مختص ب خودم باشه🙄بیشتر پیگیر من باشع 

پشت هم بودنو ک اره منظورم اون محبت زبانیه الکی حساس شدم؟مثلا دوس دارم ی سری حرفاش مختص ب خودم باشه🙄 ...

مردا هرچی به زنشون میگن به دوستاشونم میگن مثلا فداتشم عزیزم 

❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

حالا من قبل اینکه بریم تو رابطه فکر میردم نهایت ابراز احساساتش عزیزم باشه

طبیعیه دختر عمو و زنداداش منم که ازدواج کردن داشتن تعریف میکردن اوایل همینجوری بودن ولی الان دیگه واسشون عادی شده