2777
2789

خانما من ۸ ماهه عروسی کردم و گه گاهی با همسرم بحثم میشه و وقتی دعوامون شدید میشه یکی دو هفته یبار سیگار میکشه 

سیگار تو خانواده ما خیلی بده بعدش من تا یه هفته پیش هیچی واسه خانواده ام نگفتم و یک هفته پیش گفتم دعوامون شد گفتم یبار جلو خودم کشیده و پسر عموم هستش بعد باباش،و من قسم و قول سر سختی ازش گرفتیم که دیگه نه دور سیگار بره نه با رفیقاش بره بیرون قبول کرد حالا مامان بابام هر روز زنگ میزنن که این دیگه درست بشو نیست ‌کسی سیگار بکشه همه چی میکشه طلاق بگیر و اینا 

منم قبل از اینکه بیان خاستگاریم چند سال بود دوسش داشتم و به کسی نمیگفتم

بعد حالا هر روز وقتی مامانم زنگ میزنه بهش حرف میزنم و دعوامون میشه و گفتم من اینو درستش میکنم بمیرمم طلاق نمی گیرم حالا میترسم من که به خاطرش جلو خانوادم وایسادم این به حرفاش عمل میکنه یا نه گفت میکنم ولی اگه نکنع و باز سیگاربکشه چی 

نظر شما چیه چیکار کنم توروخدا کمکم کنید سنی ندارم کسیم ندارم ازش مشورت بگیرم 

چندسالشه شوهرت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۲

خیلی کم سنه عزیز

بسپر به پدرش

اینقدر جلو دیگران کوچیک و خارش نکن

باهاش رفیق باش باهاش خوش بگذرون که رفیقا رو فراموش کنه

راه درازی در پیش دارید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

فقط برای یه سیگار؟خانوادت چیزهای دیگری از همسر شما میدونن که شما نمیگید اینجا احتمالا

نه نه همیناس که گفتم هفته ای یبارم با یه رفیقش که ادم درستی هست میرفت شنا و شام میخوردن و ساعت ۱۱ شب میومد اینه فقط همه قضیه 

خیلی کم سنه عزیزبسپر به پدرشاینقدر جلو دیگران کوچیک و خارش نکنباهاش رفیق باش باهاش خوش بگذرون که رفی ...

اره فقط باباش میتونه درستش کنه حالا من که شوهرمو دوست دارم و جدا نمیشم و از این عذاب وجدان دارم که هی ب مامانم وقتی زنگ میزنه بحث میکنم

اخع هر روز صب زنگ میزنع حالم خراب میشه هی میگه هر روز میکشید ؟ هر روز بیرون میرفت؟

مگه آدم هر بحثی رو رو به خانوادش میگه، شوهرتو پیش خانواده خودت و خودش تخریب کردیاینقدر پیله کنی بهش ...

اول ب خانوادش گفتم چند ماه پیش اونا خودشونم میدونستن

اخه اگه نمیگفتم نمیترسوندش باز ادامه میداد

اره فقط باباش میتونه درستش کنه حالا من که شوهرمو دوست دارم و جدا نمیشم و از این عذاب وجدان دارم که ه ...

مامانت مثل مامان من گیر میده

ببین نباید میگفتی حالا هم که گفتی اشکال نداره به زبون خوش با مادرت صحبت کن بگو مامان جان میدونم صلاح زندگی منو میخوای .بگو حالا که قول داده میخوام بمونم ببینم به قولش عمل میکنه یانه بگو میخوام به زندگیم فرصت بدم نمیخوام بعد حسرت بخورم که کاش بهش وقت داده بودم

از چه لحاظ منظورتون منم عزیزم؟

تا تقی به توقی خورد که نباید خانواده ها رو خبر کنی

همسرت ازدواج کرده جسارتا زندان که نیومده با رفیق سالمش قطع رابطه کنه

الکی شلوغش کردی و همسرت رو تو چشم خانوادت بد کردی

حتما برای ادامه زندگی با نظر مشاور خانواده پیش برو اینجوری خدایی نکرده به مشکلات بزرگ تری بر میخوری🦋☘️

اول ب خانوادش گفتم چند ماه پیش اونا خودشونم میدونستناخه اگه نمیگفتم نمیترسوندش باز ادامه میداد

الان دیگه شوهرت اون ارزش سابق رو پیش خانواده ات نداره، هر دو کم سن و خامید، خودت بشین یه وقتی که حال و حوصله داره با آرامش باهاش صحبت کن نیازی نیست هر چیزیو به خانواده ها گفت، اینطوری شوهرت اعتمادشو بهت از دست میده و همه کاراشو یواشکی میکنه