2777
2789
عنوان

بچم دوستنداره بره مدرسه آیا باید مجبورش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه بچه داریم انتظار داری چیکارش کنم همین یدونه رو زندگی را براش سخت کنم

با این فرمون پیش بری تا آخر عمرت،درگیر انجام دادن پیش پا افتاده ترین کارها برای بچتی

درحالی‌که اون خودش باید روی پای خودش وایسه

چون یه دونه داری دلیل نمیشه انقدر لی لی با لالاش بزاری

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

محیطشون بهتراز مدرسه هست جمعیت کمتره و مهارت های مث بافتنی و گلدوزی و منجوق دوزی و دستبند سازی و.... ...

عزیزم من نمیخوام پسرم رو مدرسه بفرستم. چون سیستم آموزشی رو قبول ندارم. خودم دکترا دارم، باهاش کار میکنم ولی دنبال مدارس مهارت محور هستم چون بخش اعظم آموزش رو خودم میدم تنها دلیلم برای مدرسه فقط اجتماعی شدن و کسب مهارت های اجتماعی هست دنبال چنین مدرسه هایی هستم. نمیدونم تو محل سکونت ما این طور مدرسه ها هستن یا نه. اطلاع دارید از کجا می تونم پیدا کنم؟

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
قطعا اسمش مدرسه اسلامی و مسجد نیست بهش فرهنگ‌سرا میگن که تو تهران هست تو‌شهرهای کوچک نیست

فرهنگ سرا نشنیدم والا ما اینجا فرهنگ سرا همون کانون حساب میشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
قطعا اسمش مدرسه اسلامی و مسجد نیست بهش فرهنگ‌سرا میگن که تو تهران هست تو‌شهرهای کوچک نیست

ندیدی نگو نیست 

ما دیدیم هست

فرهنگسرا که کلا یه چیز دیگه است

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
عزیزم من نمیخوام پسرم رو مدرسه بفرستم. چون سیستم آموزشی رو قبول ندارم. خودم دکترا دارم، باهاش کار می ...

کدوم شهرید؟ 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
ما یه بچه داریم انتظار داری چیکارش کنم همین یدونه رو زندگی را براش سخت کنم

تربیت خانواده ها فرق میکنه و هر پدر و مادری اصول تربیتی خودشونو دارن اما ب نظرم چهارچوب گذاشتن برای بچه و قانون داشتن تو زندگی ،زندگیو براش سخت نمیکنه آینده بهتری خواهد داشت

البته ک صلاح مملکت خویش خسروان دانند

خدا براتون ببخشه

عزیزم من نمیخوام پسرم رو مدرسه بفرستم. چون سیستم آموزشی رو قبول ندارم. خودم دکترا دارم، باهاش کار می ...

منم بطور اتفاقی این موضوع رو فهمیدم باید تحقیق کنین خودمم درست نمیدونم ازکجا میشه پیدا کرد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه من خودم سخت گیرم میدونی محیط مدرسه خیلی شلوغه اون بیش فعاله حتی همسایه ها میگن چرا دخترت شبا سر ص ...

دكترش بردي عزيزم ؟

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
الان 6سالشه نه پیش ثبت نام میکنن نه مدرسه... میدونی چرا مدرسه دولتی گفته مدرک پیش تا نیاره وبت نام ن ...

بچه نباید کاری میکرد 

توی مادر تا الان دیر کردی 

اونا قانونشو گفتن 

تا الان کجا بودی؟ 

حالا هم که حاضری پول خرج کنی معلم رو بیاری به خونه ، پول خرج کن بچه رو ببر غیرانتفاعی

بچه مگه حالیش میشه بچه گفت نمیرم مدرسه اصلاً گریه و زاری کرد تو هم گفتی باشه؟ ته ته تهش این بود که همراه بچت میرفتی سر کلاسای مهد کودک و پیش دبستانی مینشستی... 

لااقل بهتر از وضع الان بود...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم بطور اتفاقی این موضوع رو فهمیدم باید تحقیق کنین خودمم درست نمیدونم ازکجا میشه پیدا کرد

منم شنیده بودم ولی فکر می کردم فقط تو شهرهای بزرگ برپا شدن‌

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم