2821
2789
عنوان

فرق گذاشتن

66 بازدید | 9 پست

جاریم داره عروسی میگه دو هفته دیگه ، پدر شوهرم براش خونه و ماشین خرید و هزار خرج دیگه که برا من نکردن . اختلاف سن شوهر اون و شوهر من ۹ ساله تازع میگن خرج هایی که برا شوهر من کرد بسیارررررررر زیادبوده اما شوهرم بی اطلاعه 😐🙄 دارم درس میخونم اصلا تمرکز ندارم هی میگم گور بابلشون اما بازم نمیشه 😭

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

برا شوهر من هیچ خرجی نکردن پدر نداره 

برا برادر شوهرم مادرشوهرم خرج می‌کرد 😑

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان خونه یی براش خریدن که ما با کلی بدهی و بدیختی و نداری و نخوردن و نپوشیدن خریدیم تازه از اون بزرگتره 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
چ فرقی داره الان ک دیگ نمیشه برات خرج کنن الکی ذهنتو درگیر نکن

خیلی سخته این فرق گذاشتنا 

یه مورد غیر این نشون بده

تازه ۱۳ بدر با هانواده ما رفتیم دکتر مادر شوهرم تنها مونده بود طلبکار بودن ، نمیدونم پسر دردونش کجا بود 

جالبیش اینه مریضی و نداری و بدبختیاش کلا توقعاش از ماست 

تازه ۱۳ بدر با هانواده ما رفتیم دکتر مادر شوهرم تنها مونده بود طلبکار بودن ، نمیدونم پسر دردونش کجا ...

سیزده بدر خخخ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز