2777
2789
عنوان

بارداری

163 بازدید | 25 پست

سلام من ۱۶روز تاخیر در پریود دارم اوایل بی بی گذاشتم منفی شد روز سوم آزبتا دادم یک بود روز ۱۱سونو رفتم گفت سالمی وکیست نداری روز ۱۵بعد نزدیکی کمی خونریزی کردم ممکن باردارباشم؟

ن عزیزم وقتی نه سونو و نه آز بتا چیزی رو نشون نداده باردار نیستی

آزمایش هورمونی هم دادی؟اگه نه حتما ب دکترت بگو این ماه برات بنویسه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فردا برو آز بده شاید بتا رفته باشه بالا. 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
میترسم برم آز بدم چهارماه اقدام کردم 

نه برای چی بترسی

من هشت ماه تو اقدام بودم نمیگرفت برام.آزمایش ساده هورمونی دادم متوجه شدم تنبلی دارم(سونو نشون نداده بود) بعد ورزشو رژیم غذایی رو شروع کردم با متفورمین.بعد از دو پریود حامله شدم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
نه برای چی بترسی من هشت ماه تو اقدام بودم نمیگرفت برام.آزمایش ساده هورمونی دادم متوجه شدم تنبلی دار ...

یعنی اوایلش بودتنبلی؟از روی چه هورمونهایی میفهمن تنبلی رو؟من پروژسترون و تستسرونم نرمال بود.علایم تخمک گذاری هم نداشتین یعنی؟

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
هیچ وقت تو نزدیکی خون نمیومد ولی الان دوبار تجربه کردم

شاید زخم دهانه رحم داری که با معاینه مشخص میشه

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز