2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته چندی؟منم بودم تا هفته ۳۰ بعدش قرص امگا ۳ داد که کسل میکنه ادمو شب میخورم بعدش خوابم میبره

من تازه اولاشم هفته ۹ بارداری اصلا کلا ریخته به هم اعصابم تو طول روز کلافه ام شبها هم دو سه ساعت اگه بخوابم 

من ۲۱هفتم..واژنم درد میکنه تیر میکشه تکونای بچمم خیلی پایینه😔نمیدونم چیکار کنم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید
من تازه اولاشم هفته ۹ بارداری اصلا کلا ریخته به هم اعصابم تو طول روز کلافه ام شبها هم دو سه ساعت اگه ...

طبیعیه بخاطر هورموناست

سعی کن تا میتونی ریلکس کنی حتی اگر خوابت نمیبره دراز بکش و فکرتو متمرکز کن رو آرامش خودت که جنینت رشد خوبی داشته باشه

اینم جزوی از بارداریه کاریش نمیشه کرد

بخاطر اینه که جنین بریچه سعی کن بیشتر به پهلو دراز بکشی

یسره ب پهلوم بخدا..نمدونم چرا اینجوری شدم سر دخترم بدنم اخ نگف

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید