2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

318 بازدید | 17 پست

دوستانی که شرایط فرزند خواندگی رو میدونن و یا تجربه رو دارن یا دیدن به نظرتون گذشته کودک چقدر مهم هست 

نوزاد هشت ماهی هست که پدر و مادر هر دو معتاد به شیشه هستند و احتمال مرگ هر دو زیاده میدونم تو دوران بارداری هم مادر معتاد بوده حالا بنظرتون شرایط کودک با اعتیاد که مادر داشته چطوری هست میشه به سلامتی اطمینان کرد این کودک یک خواهر و یک برادر دو و چهار ساله هم داره

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

والا شرایطش که قبلا یعنی پنج سال پیش فقط می دونم

من عموم دو تا بچه به فرزند خواندگی قبول کرد

وقتی رفته بچه کوچیکه رو که دو سالش بود لیاره داداش بزرگه کلی گریه کرده بود گفته بود یا هر دومون و ببر یا هیچ کدوم از هم جدامون نکن

بزرگه چهار سالش بود  

عموم هم دوتارو اورده بود 

ولی نصف خونه رو به نامشون باید میزد یعنی پشتوانه مالی

بعد شیش ماه امتحانی میاریشون اگه نتونستی برشون می گردونی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم نمیدونم آیا راهی نداره ک آزمایش انجام بدین ؟اگه فقط واستون نداشتن اعتیاد مهمه مطمئن شین ک اعتیاد نداره 

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
از خوده بهزیستی چرا تحویل نگرفتن؟

شرایطم بهزیستی این هست 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

شرایط بهزیستی رو نمیخوام 

امیخوام بدونم شرایط اعتیاد مادر رو بچه میمونه تاثیر داشته باشه و موجبه مریضی یا مشکل ژنتیکه شده باشه 

دیشب مهمونی بودیم صحبتشان بود که خانواده میخواد بچه ها رو به فرزند خواندکی بگیره برام خیلی سئوال شد سلامتی بچه ها

استارتر چند ماه پیگیر بودید تا پرونده تون تکمیل بشه و جواب بدن؟اگه کسی مشکل بارداری نداشته باشه اما ...

نمیدونم

شرایطم من با بهزیستی نمیخوره اگر بخواهم بچه رو یه فرزند خواندگی بگیرم باید خارج بهزیستی بگیرم

منم نمیدونم آیا راهی نداره ک آزمایش انجام بدین ؟اگه فقط واستون نداشتن اعتیاد مهمه مطمئن شین ک اعتیاد ...

ایدز و کلی مریضی دیگه هم میمونه داشته باشه