2777
2789
عنوان

کودکی که بدون پدر متولد میشه💔❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید برای شما درام باشه ولی اینا واقعیت زندگیه و ادم تا یه دردیو لمس نکنه بنظرش خیلی چیز ساده ای میا ...

شما لمس کردی مگه؟ از دور داری برای یه نفر با پیش زمینه های خودت غصه میخوری

شاید این خانوم خیلی قوی شد تا وقتی بچه به دنیا اومد و با بزرگ شدن بچه خودشم رشد کرد

زندگی ما یه دونه ستون نداره که مثلا بگیم : پدر یا همسر یا پول یا خوشحالی

زندگی ما شامل یه ۱۰،۲۰ تا ستون اصلی و شاید مثلا ۵۰ تا ستون فرعیه

یکی از ستونا میشه پدر، یکی مادر، یکی پول، یکی آرامش و و و

ولی با خراب شدن یه ستون کل دیوارای زندگی ما پایین نمیریزه

متوجه صحبتم میشی؟

نمیگم سخت نیست ها

ولی اونجوری هم نیست که بگی وااای دیگه نمیشه به زندگی ادامه داد

ما خیلی وقتا پولمونو از دست میدیم ولی ادامه میدیم

مادرمونو از دست میدیم ولی ادامه میدیم

زیبایی و عمر و زمان و جوانیمونو از دست میدیم ولی ادامه میدیم

گاهی چند ستون با هم فرو میریزه و گاهی چند ستون با هم ساخته میشه

ولی ما هستیم

استوار

ممکنه چند تا آجر از سقفمون بریزه ولی ما هستیم

دیوارا ترک میخورن ولی ما هستیم

توی این زندگی کوفتی ما کلا هستیم تا وقتی که دیگه وقتش برسه و صفحات کتاب پر بشه و کتابمون بسته بشه

پس جواب سوالت ساده نیست ولی میتونیم بگیم که میتونیم ادامه بدیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم، خدا داییتو رحمت کنه❤️مادرش چقدر درد کشیده بنده خدا💔

خدا رفتگان همه رو بیامرزه

خیلی زیاد هنوزم حاضر نیست ازدواج کنه چندین سال عاشق هم بودن قبل ازدواج

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بله داشتیم متاسفانه خیلی دردناک اما دردناکترین مورد برا سال گذشته ست البته هنوز یک سال نشده فک کنم ی ...

عهههه اون بلاگررررو میشناسید

داستانشو شنیدم

واقعا ادم چجوری میتونه این کار احمقانرو بکنه

اینا کی وقت کردن انقدر پست و کثیف بشن

به شورهش هم میخورد که ادم مظلوم و اروم و خوبی باشه

پدرش که دیگه نیست، اون بچه گناه داره حتی اگه این کار گناه هم باشه حاضرم تاوانشو بدم ولی با حسرت به ا ...

شاید اون بچه قراره ادامه دهنده راه پدرش باشه که اسم پدرش لااقل از یادها نره 

شاید قراره آدم بزرگی بشه و به درد بشریت بخوره 

شاید قراره باقیات و صالحات پدر باشه و تا نسل ها برای اون پدر خیر آخرت داشته باشه 

ما هیچ وقت در جایگاهی نیستیم که برای بود یا نبود شخصی تصمیم بگیریم

خدا رفتگان همه رو بیامرزهخیلی زیاد هنوزم حاضر نیست ازدواج کنه چندین سال عاشق هم بودن قبل ازدواج

بنده خدا، اصلا دخترشو ول کنه کجا بره، زنا همیشه درگیر بچه و این چیزان

مردا راحت میرن ازدواج میکنن سال زنشون در نیومده

من وقتی زایمان کردم ،توی اتاقم یه خانمی بود که این شرایط و داشت . بچشم دختر بود . اسمشو پدرش انتخاب کرده بود ،زینب . وقتی همسرم اومد پیشم ،بهش گفتم از اتاق برو بیرون . گفتم شاید ببینه همسرم پیشمه ،دلش بگیره . دلم خیلی برای اون خانم سوخت .‌

عهههه اون بلاگررررو میشناسیدداستانشو شنیدمواقعا ادم چجوری میتونه این کار احمقانرو بکنهاینا کی وقت کر ...

یا شوهرش پسرعمو دختر عمو بودن 

داغ بزرگی بود براشون 

خانواده با شخصیتی هستن 

اول که پخش شد پسرشون خودکشی کرده براشون سخت بود 

وقتی که شنیدن پسرشون کشته شده ،اونم به دست زن خودش 

خییییلی سخت تر شد 

ده ماه گذشته بود 

اما انگار که تازه خبر مرگ پسر رو شنیده باشن

شاید اون بچه قراره ادامه دهنده راه پدرش باشه که اسم پدرش لااقل از یادها نره شاید قراره آدم بزرگی بشه ...

بنظر منم یه حکمتی هست، اصلا اون بچه باید وارد دنیا بشه و ما اصلا نمیتونیم به جای تقدیر تصمیم بگیریم.

حتما توش یه صلاح و خیری هست

در برابر زندگی نمیشه جنگید

برای خانمی که همسرش فوت کرده خیلی سخته تنهایی بخواد تصمیم به سقط بچش بگیره، بچه ای که یادگار عشقشه

شاید بابای اون بچه داره نگاشون میکنه

شاید اون بچه قراره ادامه دهنده راه پدرش باشه که اسم پدرش لااقل از یادها نره شاید قراره آدم بزرگی بشه ...

اینا همه احتمالاته که شدن یا نشدنش اصلا مشخص نیست ولی این که با هزاران تروما و آرزو و حسرت پدر قراره بزرگ شده صد در صدیه،من باشم هیچوقت همچین ظلمی به اون بچه نمیکنم البته این نظر منه حتما از نظر شما به دنیا نیاوردنش ظلمه بهش

خیلی دردناکه خدا بهشون سلامتی و شادی بدهولی وقتی به این فکر میکنم که چند روز دیگه تولد داداشم و 65 ر ...

خدا صبر بده ب دلش . چرا فوت کردن زنو بچش ؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
یا شوهرش پسرعمو دختر عمو بودن داغ بزرگی بود براشون خانواده با شخصیتی هستن اول که پخش شد پسرشون خودکش ...

خدا لعنت کنه اون زن نجسو، کاش نسل ادمای هرزه کنده بشه از رو زمین

بیچاره اون بچه چجوری فردا تعریف کنه برا همه که مادرش باباشو کشته💔

من وقتی زایمان کردم ،توی اتاقم یه خانمی بود که این شرایط و داشت . بچشم دختر بود . اسمشو پدرش انتخاب ...

عزیزم چقدر مهربونی شما خدا بچتون و نگه داره❤️

تقدیره دیگه هیچی نمیشه کرد💔