2777
2789
عنوان

دیشب با یه مرد متاهل صحبت کردم

286 بازدید | 20 پست

بدردنخور عشق اولم بود که هرکار کرد پدرم راضی نشد بده منو به اون خیلی تلاش کرد ولی خب نشد من خیلی دوسش داشتم 

بعد چندماه ازدواج کرد با دختر داییش و کلا فراموش کردم بعد سه سال پیجم و فالو کرد دیشب اومد پیام داد گفت شناختی گفتم بله گفتم شما ازدواج کردی چرا پیام میری گفت چه ازدواجی قهر رفته داریم جدا میشیم دوسش ندارم شکاکه بد دله حرف زد و هی گفتم پیام نده 

گوش نکرد نوشتم که برگرد سر خونه زندگیت ارزش نداره و اون طفلی گناه داره من عذاب وجدان دارم الان جوابتو دادم برو برگردون زندگیتون کنین و اینا انشالله که خوشبخت بشین پیام نده اون زن یه اهی بکشه من بیچاره میشم و تموم کردم 

دوستانه 

حالا امشب متوجه شدم از آشنایان مون اصن من قهری در کار نبوده و از عوضی و هول بازیش اونجور گفته بود

تا الان حس کثافت بودن داشتم که چرا جوابش دادم حتی لعنت بهم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ میگه مثل بوزینه

برای منم این اتفاق افتاد 

از چتاش شات گرفتم فرستادم برای زنش

۴ صبح تو خونشون جنگ راه افتاده بود😂😂😂

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

بلاکش کن از پیجت بنداز بیرون 

اینجوری هم در حق خودت لطف میکنید هم در حق زندگی اون خانمه 

خدا رو هم شکر کن که بابات مخالفت کرد دست همچین هولی نیفتادی 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

چرا همون لحظه اول بلاکش نکردی ؟ این نشون میده واقعا ازش متنفر نیستی 

ارزش خودتو پایین نیار این مرد یه کثافته الکی خودتو گول نزنی

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

خانما یچیزیییییواقعا تو اینستا اگ از استوری شات بگیریم طرف میفهمه

کلوز فرند باشه اره استوری عادی رو خبر ندارم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

چرا همون لحظه اول بلاکش نکردی ؟ این نشون میده واقعا ازش متنفر نیستی ارزش خودتو پایین نیار این مرد یه ...

دوسش داشتم عشق اول زندگیم بود 

البته برا چندسال پیش و میگم

دوبار پیام داده بود پاک کرده بود 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

با قابلیت بلاک و انفالو اشنا نبودی ولی بذار با بهونه های مرد های متاهل اشنات کنم:

داریم جدا میشیم ..زنم بداخلاقه...اصلا غذا درست نمیکنه...یه جو زنونگی داخلش وجود نداره...به خودش نمیرسه...بی عاطفست...

بعد کم کم ببینن تلاششون جواب نمیده میگن که..زنم بهم خیانت کرده...مچشو گرفتم...

دوسش داشتم عشق اول زندگیم بود البته برا چندسال پیش و میگمدوبار پیام داده بود پاک کرده بود

ببین به من اول گفت زن ندارم دروغ بهت گفتم راحت از فکرم بیرون بیایی 

بعد گفت از زنم طلاق گرفتم

بعد گفت زنم هست ولی الان کنارم نیست خونه ننشه

😂😂😂

انقدر چرت و پرت گفت منم به حرفش گرفتم قشنگ کلی سند و مدرک واسه زنش جمع کردم

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱