jcghgj مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 802 عنوان خانم نظامی اطرافتون دارید 295 بازدید | 22 پست چطوری وارد نظام شدنو اگه میشه از خصوصیاتشون بگیننوع زندگیدرامدنوع پوشش چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست. نرگس شود افسرده چو در آب نباشد. 1404/01/20 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30471 پوشش که ابرو کتلتی سبیل ناصرالدینی کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
rezi_h عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 1046 ما یه همسایه داریم نظامیهمانتویی بود وارد نظام شد بهش گفتن باید چادر بپوشیتا جایی که میدونم آشنا داشتن وارد شد تقریبا ۱۰ سالی میشهنیرو انتظامیهناراضی بود از درآمد قبلنا الان چند ساله ازش بی خبرم
little_birdd عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4077 چادریه درآمدش بالاعه تو سپاهه نمیدونم از چه طریق وارد شده میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5689 همشون پارتی پدر یا برادرشون بوده اینا رو هم برده چادری مذهبی در حد ساق دست خیلی هاشون هم اعتقاد قلبیشون این سبک پوشش هست چون اگه واقعا اعتقاد نداشته باشی سختت میشه و کم میاری کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
ترانهههههههههههههههه عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 8815 دختر همسایمون بود نمیدونم چجوری وارد شده تک دختر خونشون بود با تعداد زیادی داداش خوشگله پوششم چادر بود خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
imshr عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 6578 چادری مذهبی عکس پروفشم نگم براتدرامدش نمیدونم ولی حداقل ۲۰ هست دیگه الان
jcghgj مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 802 منم خیلی علاقه دارم و آرزومه یروزی نظامی بشمبنظرتون راهش چیه؟چطوری اقدام کنم...؟ چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست. نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.
jcghgj مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 802 منم خیلی علاقه دارم و آرزومه یروزی نظامی بشمبنظرتون راهش چیه؟چطوری اقدام کنم...؟ @ترانهههههههههههههههه @imshr @angry_birdss @little_birdd چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست. نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5689 منم خیلی علاقه دارم و آرزومه یروزی نظامی بشمبنظرتون راهش چیه؟چطوری اقدام کنم...؟ پارتی پارتی پارتی بعدش از طریق دانشکده افسری کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
jcghgj مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 802 @ترانهههههههههههههههه @imshr @angry_birdss @little_birdd @rezi_h @کپلیییی چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست. نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.
jcghgj مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 802 پارتی پارتی پارتی بعدش از طریق دانشکده افسری 🥲🌹 چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست. نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.
imshr عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 6578 @ترانهههههههههههههههه @imshr @angry_birdss @little_birdd نمیدونم ولی این خانومی که میگم بسیجی بود فک کنم از طریق بسیج وارد شد
jcghgj مدیر استارتر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 802 نمیدونم ولی این خانومی که میگم بسیجی بود فک کنم از طریق بسیج وارد شد ✨️🌹 چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست. نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.
little_birdd عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4077 @ترانهههههههههههههههه @imshr @angry_birdss @little_birdd این خانمی که میگم وارد سپاه شده از طریق بسیج وارد شده دیگه چیز بیشتری نمیدونم که الانم امکانش هست یا نه یا چجوری رفته برای نیروی انتظامی که آزمون دارن میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹