2777
2789
عنوان

ضمیمه

73 بازدید | 3 پست

صبح یه پستی گذاشتم همه حمله کردن جوری که نصفه خوندم و دگ کامنتا رو نخوندم الانم اومدم چند نکته رو عرض کنم و برای همیشه این سایت رو ترک کنم

قضاوت بشدت بالاس و شاید خودتون متوجه نشید اما اون طرف یه ادم حقیقی نشسته هرچی از دهنتون در میاد میگید دلشو میشکونید

اون چیزی ک من تو اون پست نوشتم بعدش چنتا استیکر خنده گذاشتم ک متوجه بشید خیلیم جدی نیس ،تو قسمت  تالار هم خنده و سرگرمی رو انتخاب کرده بودم

خانومی ک مثلا مچ منو گرفتی گفتی تو بقیه تاپیکاشم از عروس گفته ببخشید من اندازه شما بیکار نبودم برم ببینم تاپیک قبلیا شما درمورد غنی سازی اورانیومه منم در همون مورد تاپیک بزنم ،خب اینجا محیطش اینجوریه دگ 

خانومی ک گفتی خاهر شوهر چون خودش عقده داره از خانواده شوهر رو عروس خالی میکنه ،عزیزم من مجردم هنوز از زهر خانواده شوهر نچشیدم ک عقده ای شم

خانومی ک گفتی خاهر شوهر مجرد حسودیش میشه،شوهرکردن هنره،؟حسادت داره؟؟؟الان نصف تاپیکایی ک اینجاس از شوهر مینالن خب شاهکاره شوهر کردن ک من بیام حسودی کنم؟

بعضیام که میگفتن عروس باس بشینه خاهرشوهر مجرد کار کنه!!!مطمعنن خودشون عروس ندارن ک همچین چیزی میگن

بعضیام گفتن از مهمونت انتظار کمک داری؟؟؟؟؟مهمون سالی ماهی یبار میاد ولی عروس ک اولا مهمون نیس بعد هفته ای چند بار بیاد ،شما خودتون دلتون میخاد هرروز چن نفر بیان با بچه بریزن بپاشن مادر پیرتون پذیرایی کنه بشوره بپزه اونام لم بدن و پچ پچ کنن باهم!!!!

چند وقت پیش هم یه خانومی داشت میگف ک زن داداشه چجوری همه رو انداخته بجون هم ک حیاطو دیوار بکشه خانومای محترم بدون توجه به حقوق بقیه بچه ها با استارتر میتوپیدن ک بذارید راحت باشه ،!!!اخه چه منطقیه ک بخاطر راحتی عروس حق بقیه بچه ها از خونه پدری سلب بشه

منم فردا عروس میشم والا خانواده شوهرو دیو دوسر نخاهم دید ،البته عروساهم خوب هم دارن ،اما اینکه یه طرفه همه حقو به اون داد درست نیس!

دگ اینجا نمیام ،این سایتم مال شما تا دلتون میخاد فحاشی و توهین کنید،من به شما توهینی نکردم اما شما کردید و دلمو شکوندید بدونید دل شکوندن هم حق الناسه  ✋

امیدوارم یه روزی بیاد که هیچ زندگی ای به طلاق ختم نشه!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.