2777
2789
عنوان

زانو درد

181 بازدید | 22 پست

سلام

نزدیک ۴ روزه زانوم درد میکنه، ورم نداره، اما دست که میزنم میدونم دردش بیشتر میشه،،نشستن و بلند شدنم به سختیه،،ینی به دیوار دست میگیرم تا بلند شم،،نه جایی زمین خوردم نه زخمی دارم واقعا موندم این درد چیه،، یه دختر ۱۰ ماهه دارم شیرش میدم،، چن تا بروفن هم خوردم تو این چن رور اما خفیف دردم رو کمم کرده ولی همچنان هست،،کسی هست بتونه کمکم کنه که چکار کنم؟؟ باید دکتر ارتوپد برم یا دکتر ام اس ،،،نمیدونم گیج شدم واقعا

شاید گرفته .از اعصابم هست 

قرص امگا خوبه 

حنا هم اگه داری درست کن مثل خمیر بزار پلاستیک بزار  روی زانوت جاهایی که درد میکنه باشه یه چند ساعتی...ساپورت چیزی بپوش نریزه.....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم چند روز زانوم درد میکرد که یه دفعه یادم اومد مدت هاست ویتامین دی نخوردم و تو آزمایشم خیلی پایین بود.خوردمکمی بهتر شد.

با توجه به اینکه شیر میدی شاید ویتامین دی شما هم‌پایین باشد.از داروخونه بگیر بخور

دیسک کمر منم دارم از زانو درد ناله میکنم بعد با این شرایط بچه دومیمم میخوان بیارن

دیسک خفیف دارم ینی بخاطر اونه؟؟ هیچ وقت این درد رو تجربه نکرده بودم،،انگار دارم فلج میشم😭

بله عزیزم درد دیسک کمره منم دارم.لطفن بخودت استراحت بده

بخدا غیر از بچه م کاری نمیکنم،، اما شرایط روحیمم خوب نیس،، خدا کنه خوب بشم،،،چیزی نباشه واثعا

بخدا غیر از بچه م کاری نمیکنم،، اما شرایط روحیمم خوب نیس،، خدا کنه خوب بشم،،،چیزی نباشه واثعا

یکم فعالیتتو کمترکن منم درد دارم گاهی زیاد نشستنی بلد میشم لنگ میزنم داروهای دیسک کمرتو مصرف کن