2777
2789
عنوان

شک به شوهر

297 بازدید | 6 پست

نمیدونم چرا همش حس میکنم شوهرم از جاری جدیده خوشش میاد،یعنی توجه زیادی میکنه،خیلی باهاش گرم میگیره،بهش زیادی احترام میزاره،اونو که میبینه زیاد میگه و میخنده....

دارم دیوونه میشم

احساس میکنم اونجوری که باید من و نمیبینه و براش جذاب و خاستنی نیستم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
چون جدید هستش این فکرو میکنی وقتی مهمونی هستی برو پیش شوهرت و باهاش بگو بخند کن

یجوری رفتار میکنه انگار مزاحمم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد حساس نشو چون بالاخره جاری ات هم ممکنه بهش پا نده شوهرت فقط در تخیل اش با او لاس میزنه و شاید یک کم با صحبت کردن چون فکر کنم زیاد پول خرج کن نیس خوشبختانه برای همین شانس نزدیک شدن به هر روی را کمتر داره آلان چند سالشه و شغل اش چیه؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

زیاد حساس نشو چون بالاخره جاری ات هم ممکنه بهش پا نده شوهرت فقط در تخیل اش با او لاس میزنه و شاید یک ...

۳۹ سالشه و اداری

نه وقتی میبینی خیلی داره زر میزنه با جاری تو یهو برو پیش جاری و باهاش حرف بزن😂

جاریم خیلی حراف و شلوغ کاره و توجه همه رو به خودش جلب میکنه،همه از هم صحبتی باهاش لذت میبرند...یبار اینکارو کردم ولی باز تو جمع مردونه بود و با مردها شوخی و خنده میکرد