2777
2789
عنوان

چرا دلم براش😳

92 بازدید | 10 پست

پسری ک گفدم یکی دوسال ازم کوچیکتره

اولش رفیقم بود هنوزم هس

اما من براش ی جور دیگ شدم ت چشمش

بهم پیشنهاد داد و ی فرصت طولااانی برا فکر کردن

تعطیلات عید ک دیدمش

گفتم ک نههه رابطه ای بین منو ت الان صورت نمیگیره و من نمیخام

بازم سرد نشد ازم تا همین یکی دوروز ک از دستم کلافه شد انقد ک هی با دس پس میزنم با پا پیش میکشم

خودمم نمیدونم چمه امروز مثلا حرف نزدیم در حد دوتاسلام علیک ولی دلم بهش تنگ شددد

و همش منتظرم ی چیزی بگه ی پیامی بده

اینم بگم من یکبار عشق ی طرفه روتجربه کردم تقریبا دوسال داره میش ک ازش میگذره و نمیخام دوباره هم اخساسی تصمیم بگیرم منطق داشتن خیلی خوبه

نمیخام مثل دوسال پیش راهی ک با شور ‌وشوق رفتم و با ی قلب و تن زخمی و له و داغون برگردم

من همین الانشم همه ذوق و اشتیاقم ب زندگی مرده

حتی حوصله بیرون رفتن ساده رو هم ندارم💔

اما دلم برا این بچه تنگ شد🥺😃

چیکا کنم؟؟

همی الان بحثش تو یه تاپیک بود

یه دختر و پسر هیچوقت نمیتونن رفیق عادی بشن بالاخره یه احساس و وابستگی و بعدش رابطه ای شکل میگیره

مگ در موارد معدود

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همی الان بحثش تو یه تاپیک بودیه دختر و پسر هیچوقت نمیتونن رفیق عادی بشن بالاخره یه احساس و وابستگی و ...

من احساسام تغییری نکرده بخدا

ولی 💔خب اون نشون داد ک این فقط وایستگی سادس ن عشق

من احساسام تغییری نکرده بخداولی 💔خب اون نشون داد ک این فقط وایستگی سادس ن عشق

میگم گفتی کادر بیمارستانی

رشتت چیه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

حقوقولی خو چهار ساله بیمارستان و درمونگا کارمیکنم

چطور با جقوق کادر بیمارستان شدی