zahraooo00pp مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1207 عنوان کیست 95 بازدید | 16 پست دوستان کدومتون کیست داشتید؟ علائمش چی بود 1404/01/20 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4865 حاهرشوهرم داشت قبل از هرپریودی انقد فشار میومد بهش ک اندازه ی تشت بالا میاورد میرفت زیر سرمرف دکتر با دارو رفع شد و الان بارداره از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
zahraooo00pp مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1207 حاهرشوهرم داشت قبل از هرپریودی انقد فشار میومد بهش ک اندازه ی تشت بالا میاورد میرفت زیر سرمرف دکتر ب ... خداروشکر. . منم پریودیم ایندفعه ام درد داشتم زیاد خیلی رفتن دکتر شبی گف اگه دوباره درد گرف سنو باید بری
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4865 خداروشکر. . منم پریودیم ایندفعه ام درد داشتم زیاد خیلی رفتن دکتر شبی گف اگه دوباره درد گرف سنو باید ... نترس چیز خاصی نیس با دارو رفع میشه از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
zahraooo00pp مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1207 نترس چیز خاصی نیس با دارو رفع میشه واقعا با دارو که خوبه فک کردم باید برم زیر تیغ جراحی 😂
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4865 واقعا با دارو که خوبه فک کردم باید برم زیر تیغ جراحی 😂 ن بابا😂😂😂😂😂😂این خاهرشوهرم جوری بود ک بهش گفته بودن احتمال داره بچه دارنشی کلا دیگ جلوگیری نکن بزار حامله شییکسال دارو خورداون یکی دیگم دارع کیست ک اونم داره دارو میخوره اکثرا خانوما دارن از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
zahraooo00pp مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1207 ن بابا😂😂😂😂😂😂این خاهرشوهرم جوری بود ک بهش گفته بودن احتمال داره بچه دارنشی کلا دیگ جلوگیری نکن ... تا حالا از اینجور چیزا پیش نیومده بخطر همون 😂. بعد اینکه دیگه چه علائمی داشتن؟ من پریودم منظمه
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4865 تا حالا از اینجور چیزا پیش نیومده بخطر همون 😂. بعد اینکه دیگه چه علائمی داشتن؟ من پریودم منظمه چیزی نیس باو😂این یکی دیگ میگف ک موقع پریودی خیلی دفع لخته خون داشتم ک ترسیدم رفتم دکتر گفته کیسته از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
zahraooo00pp مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1207 چیزی نیس باو😂این یکی دیگ میگف ک موقع پریودی خیلی دفع لخته خون داشتم ک ترسیدم رفتم دکتر گفته کیسته حالا خدا کنه اصن نداشته باشم .. از این نابارویش میترسم
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4865 حالا خدا کنه اصن نداشته باشم .. از این نابارویش میترسم علائمت چیه؟ از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
zahraooo00pp مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1207 علائمت چیه؟ گفتن بالا تر.. ایندفعه پریودم درد داشتم زیر دلم همین زیاد بود دردش بعد دکتر مسکن داد و شیاف گف استفاده کن دوباره اگه درد شدید داشتی برو سنو و الان مسکن زدم اروم شده
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 4865 گفتن بالا تر.. ایندفعه پریودم درد داشتم زیر دلم همین زیاد بود دردش بعد دکتر مسکن داد و شیاف گف استفا ... ن چیزی نیس اگرم باشه با دارو رفع میشه از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤
zahraooo00pp مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1207 ن چیزی نیس اگرم باشه با دارو رفع میشه خداکنه.. بعد اینکه کیست باشه نمیشه باردار شد درسته؟ چون من دو ماهه تو اقدامم