2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حاهرشوهرم داشت قبل از هرپریودی انقد فشار میومد بهش ک اندازه ی تشت بالا میاورد میرفت زیر سرم

رف دکتر با دارو رفع شد و الان بارداره

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

حاهرشوهرم داشت قبل از هرپریودی انقد فشار میومد بهش ک اندازه ی تشت بالا میاورد میرفت زیر سرمرف دکتر ب ...

خداروشکر. . منم پریودیم ایندفعه ام درد داشتم زیاد خیلی رفتن دکتر شبی گف اگه دوباره درد گرف سنو باید بری 

خداروشکر. . منم پریودیم ایندفعه ام درد داشتم زیاد خیلی رفتن دکتر شبی گف اگه دوباره درد گرف سنو باید ...

نترس چیز خاصی نیس با دارو رفع میشه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

واقعا با دارو که خوبه فک کردم باید برم زیر تیغ جراحی 😂

ن بابا😂😂😂😂😂😂این خاهرشوهرم جوری بود ک بهش گفته بودن احتمال داره بچه دارنشی کلا دیگ جلوگیری نکن بزار حامله شی

یکسال دارو خورد

اون یکی دیگم دارع کیست ک اونم داره دارو میخوره 

اکثرا خانوما دارن 

ن بابا😂😂😂😂😂😂این خاهرشوهرم جوری بود ک بهش گفته بودن احتمال داره بچه دارنشی کلا دیگ جلوگیری نکن ...

تا حالا از اینجور چیزا پیش نیومده بخطر همون 😂. 

بعد اینکه دیگه چه علائمی داشتن؟ من پریودم منظمه 

تا حالا از اینجور چیزا پیش نیومده بخطر همون 😂. بعد اینکه دیگه چه علائمی داشتن؟ من پریودم منظمه

چیزی نیس باو😂

این یکی دیگ میگف ک موقع پریودی خیلی دفع لخته خون داشتم ک ترسیدم رفتم دکتر گفته کیسته

علائمت چیه؟

گفتن بالا تر.. ایندفعه پریودم درد داشتم زیر دلم همین زیاد بود دردش بعد دکتر مسکن داد و شیاف گف استفاده کن دوباره اگه درد شدید داشتی برو سنو و الان مسکن زدم اروم شده 

گفتن بالا تر.. ایندفعه پریودم درد داشتم زیر دلم همین زیاد بود دردش بعد دکتر مسکن داد و شیاف گف استفا ...

ن چیزی نیس اگرم باشه با دارو رفع میشه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز