2777
2789

این همه جا چرا کبد پاره شه چیزی توش فرو رفته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کبد دوباره خودش ترمیم میشه 

ولی از رگ مغز زیاد اطلاعی ندارم فقط می‌دونم خطرناکه 

امید تون به خدا باشه

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز مگه دکتر بالا سرش نیست از اون بپرساینجا اگه دکتر هم باشه شما به جوابی نمیرسی

فکر کردی به ذهن من نرسید از اشناهای دور تو شهرمون تصادف نکرده تو اصفاان تصادف کزده اونجاس

کبدش پاره شده عزیزم مغزشم پاره شده تازه تو کما هم هستش از نظر من نمیخوام ناراحتت کنم با این وضع امیدی نیس ولی خب ممکنه معجزه شه از خدا بخواه توکل کن بر خدا 

ایشالا که خوب بشن هر چه زودتر

کاربری دست ۳ نفر است 

بابای منم تصادف کرد رفت کما و کبدش هم پاره شده بود ، الان خداروشکر خوب شد و مشکلی نداره

آخه ایشون رگ مغزشم پاره شده کبد خودش ترمیم میشه و مشکلی نداره مغز یه چیز خطرناک و جدی هست امیدوارم زودتر خوب شن خدا بزرگه

کاربری دست ۳ نفر است