2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 41 پست
اره ولی اگه آوی ضربان قلبش به مشکل نمیخورد میخواستن صبر کنن هنوز  واقعا بودن مامان کنارم خیلی ...

خداروشكر همه چي به خير گزشته و خداروشكر احترازا هستند من همه كارام باشوهرم طفلي بوده و هست.به منم هم اتاقيم بلد ساد داد بعد پرستار قسمت كودك اومد توضيح داد 😂😂😂😂😂

Ma11 ميبري آوينا رو 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشكر همه چي به خير گزشته و خداروشكر احترازا هستند من همه كارام باشوهرم طفلي بوده و هست.به منم هم ...

کجا میبرم آوینارو؟؟؟

متوجه نشدم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
مولود اونجا هم هشدار انفولانزا دادن؟

نه 

ولی روز پنجم وه میخواستم مرخص شم صبح آوینارو بردم واسه کنترل وزن

دیدم تب داره 38.9

کلی هم شیر از بینیو دهن پس داد

دیگه بستریش کردن بچمو

گفتن ویروس از هوا گرفته باید بمونه 48 ساعت سرم بهش وصل بود الهی بمیرم دستاش سوراخ سوراخ شدن

مردمو زنده شدم

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
به جز دكتر كودك به مركز ديگه هست MA11  هميشه ميتوني بري حتي هر هفته

نشنیدم تا حالا

نه  ولی روز پنجم وه میخواستم مرخص شم صبح آوینارو بردم واسه کنترل وزن دیدم تب داره 38.9 کلی ه ...

وااااي الهي عزيزززم طفلي چقدر أذيت شده پس😞♥️ أينجا دكتر كودك تا مرتس حتي اخر هفته هم بازن به خاطر موج انفولانزا

نشنیدم تا حالا

من مايا رو ميبرم إز دكتر هم بهترن

دكترش چك ميكنه ماما قد و وزن . بخواي برأي آموزش خونت هم مياد

وااااي الهي عزيزززم طفلي چقدر أذيت شده پس😞♥️ أينجا دكتر كودك تا مرتس حتي اخر هفته هم بازن به خاطر م ...

خیلی روزی 3بار بهش آنتیبیوتیک تزریق میکردن

اینجا حرفی نزدن و تا الان هم نشنیدم

خیلی مراقب مایا گلی باش خیلی به دلم نشسته دوست دارم ببینمشو بغلش کنم جیگر طلارو

خیلی روزی 3بار بهش آنتیبیوتیک تزریق میکردن اینجا حرفی نزدن و تا الان هم نشنیدم خیلی مراقب مایا گلی ...

مرسي خاله جون چشم توام مواظب اوينا جون باش، 😍😍😍♥️♥️😘😘😘دخترم بي حاله انگار إز باباش سرماخوردگي گرفته الان داره شير ميخوره و نق ميزنه ريز ريز. MA 11 رو سرچ كن ببين نزديكترين بهت كجاست برو. كلاس ورزش بعد بارداري هم دارن من فعلا اون رو أصلا نپرسيدم چون نميتونم شرايطتش رو ندارم ولي برأي چك و قد و وزن ميبرم. شير دادن يادم دادن و مايا رو برام پستونكي كردن خودم كه نتونستم خونه هر كار كردم

مرسي خاله جون چشم توام مواظب اوينا جون باش، 😍😍😍♥️♥️😘😘😘دخترم بي حاله انگار إز باباش سرماخو ...

آره حتما میگردم

عزیزکممم قربون نق نق کردنش