2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 41 پست
سلام مولود جون خوبي؟؟😍😍 تولد آوينا جون مبارك باشه عزيزم 😍♥️♥️♥️♥️🤗🤗 مولود جون ماهي ١كيلو بايد ...

سلام عزیز دلم مرسی

تو خوبی ؟؟گل دختر خوبه؟؟؟من عکسشو ندیدم ها

😍

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
سلام عزیز دلم مرسی تو خوبی ؟؟گل دختر خوبه؟؟؟من عکسشو ندیدم ها 😍

سلام عزيز دلم منم عكس جوجه نازت رو نديدم 😍😍💕فداتشم خداروشكر بد نيستيم.😍💕💕💕😘😘😘زايمانت خوب بود مولود؟ راضي بودي؟

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيز دلم منم عكس جوجه نازت رو نديدم 😍😍💕فداتشم خداروشكر بد نيستيم.😍💕💕💕😘😘😘زايمانت خوب ب ...

وای نه خیلی خیلی اذیت شدم

راضی به مرگ شدم به خدا

48 ساعت درد کشیدم آخرش هم سزارین شدم😢

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
وای نه خیلی خیلی اذیت شدم راضی به مرگ شدم به خدا 48 ساعت درد کشیدم آخرش هم سزارین شدم😢

ببين عزيزي كه بردارم .

منم زايمانم خيلييي طول كشيد

الهی فداششششش چقدر نازه ماشاا.. جوجه طلایی منیییی تو

مرسي فداتشم😍😍😍😍♥️

عكس آوينا ناز نازي رو بزار منم ببينم اگر دوست داري

الهي بميرم، سزارين سخته بعدش؟ خيلي أذيت شدي؟ 

سزارین واسم مثل معجزه بود واقعا راحت شدم

سختیای بعدشو که داره ولی واسه من خیلی خوب بود

البته همچنان با عوارضش دستو پنجه نرم میکنم

ااي جااااانم ماشالله چه جيگره😍😍😍😍لُپ كشوني😍😍😍باباش ميخورتش حسابي من شوهرم عاشق لپ دخترمه😐😍😂😂😂😂

ااي جااااانم ماشالله چه جيگره😍😍😍😍لُپ كشوني😍😍😍باباش ميخورتش حسابي من شوهرم عاشق لپ دخترمه ...

آره کلی دعوا میکنم باهاش میگم گناه داره هنوز خیلی کوچیکه ولی کو گوشه شنوا؟؟؟

سزارین واسم مثل معجزه بود واقعا راحت شدم سختیای بعدشو که داره ولی واسه من خیلی خوب بود البته همچنا ...

مولود باور كن فهميدم سزارين شدي حس كردم به نفعت بوده.

چون خانوادت كه هستن تنها نيستي من زايمانم يك روز طول مشيد درسته همه چي به خير گذشت ولي تهش أذيت شدم

آره کلی دعوا میکنم باهاش میگم گناه داره هنوز خیلی کوچیکه ولی کو گوشه شنوا؟؟؟

😍😍😍😍😂😂😂

من شوهرم وعده تابستون بهش داديم فعلا بل حرف خودشو راضي ميكنه😂😂😂😂😂

وأي گوشيم با عربيه زبانش هي كلمات غلط جايگزين ميكنه هر كامنت رو هي بايد پاك كنم بنويسم، ديكشنريش رو هم ميخوام نميتونم خاموش كنم

مولود باور كن فهميدم سزارين شدي حس كردم به نفعت بوده. چون خانوادت كه هستن تنها نيستي من زايمان ...

اره ولی اگه آوی ضربان قلبش به مشکل نمیخورد میخواستن صبر کنن هنوز 

واقعا بودن مامان کنارم خیلی خوب بود 

همین الان هم اگه نباشه من کم میارم

امروز زنگ زدم بهش گفتم دیشب نخوابیدم گفت الان میام

حالا فکر کن روزای اول من هیچی بلد نبودم

نخندیها

ولی پمپرزو اشتباه بستم 😂😂😂

وأي گوشيم با عربيه زبانش هي كلمات غلط جايگزين ميكنه هر كامنت رو هي بايد پاك كنم بنويسم، ديكشنريش رو ...

خب یه تاستاتور فارسی دانلود کن