2777
2789

پدرم 

معتاد ، خاله زنک ، بیکار و بیعار و زبون دراز و زنباز  

مادرم و دق داد با کاراش بیچاره مث پیرزنا شده بود همه جور عذاب روحی داد 

هیچ وقت نمیبخشمش دعا میکنم زودتر بمیره همه ب اسایش برسن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردهایی خانوادم خوب و بی نظیر بودن تا الان 

جز یک نر اشغال تو فامیل هست شده عذاب روحیم فعلا دارم برنامه می‌چینم بدم بلایی سرش بیارن که با وجود تأهل خودش و من پاشو کوتاه کنه می‌دونه همسرم نیست برام مزاحمت درست می‌کنه منم فعلا سکوت کردم به خاطر زن و بچش ولی خودش قراره سرویس بشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اینجور مردی توی کره ی خاکی پیدا نمیشه لعنت به همه مردها

اینطور نیست

این همه خانم خوب‌ و بد داریم

همینطور مرد خوب و بد

دلیل بر خوب و بد بودن یه جنسیت خاص نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اگه چشات باز کنی میفهمی تکیه بر باد هست

چشامام باز بازه

واقعا هم تموم مرد های زندگیم پشتمن هم خدا

اول قربون خدا بعد قربون پدر و شوهر و برادرم برم واقعا😍

کاربری مال ۲ نفره🦥
میدونم خانم بد هم داریم ولی متاسفانه مرد خوب اصلا نیست

نه

مرد خوب هم هست

😅🫠 متاسفم ک تجربه تلخی داشتید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تکیه گاه از جنس مرد نداشتم در عوض یه برادر معتاد دارم که واویلاست بلایی نمونده سرم نیاورده باشه اکس ...

روز ی هزار بار لعنت بهشون بشه این موجودات انگل واقعا اگه توی دنیا مردنبود این دنیا بهشت بود

چشامام باز بازهواقعا هم تموم مرد های زندگیم پشتمن هم خدااول قربون خدا بعد قربون پدر و شوهر و برادرم ...

خدا رو هزارمرتبه شکر هرچند باورش برام سخته فکر میکنم شما توی دنیای دیگه هستی من خودم یه مرد به ظاهر خوب دیدم نظرم عوض میشد نسبت به مرده وقتی بیشتر دقت میکردم میدیدم از همه گوه تر خودشه