2777
2789

به مام زده دهک ۹ به ما دفعه قبلی هم ندادن بخاطر اینکه سه تا ماشین به نام شوهرمه و کارمندیم دوتامون شوهرم کارمند بانک چند تا وام سنگین گرفت تراکنش های مالی بالایی داشته چک زیاد کشیده قطع کردن یارانه رو در حالیکه یکی از ماشین ها مال داداشش یکی از من تازه اعتراض زدیم از دهک پنج اومدیم نه شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه دو طبقه ماشین شاسی همین😶

ماهیچی نداریم داک ده ایم

چقد بی عدالتیه واقعا

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید
به مام زده دهک ۹ به ما دفعه قبلی هم ندادن بخاطر اینکه سه تا ماشین به نام شوهرمه و کارمندیم دوتامون ش ...

دقیقا ماهم بخاطر تراکنش قطع کردن دوتا ماشین داشتیم فروختیم با اونا هم زیاد شده برا همین🙄

ماهم دهک دهیم ولی نرفتیم اعتراض بزنیم یکی از فامیلا دهک ۸ بود اعتراض زد کل فیش بانکی و سند و اینجور چیزاشون رو آوردن بالا گفتن با این همه چیز کالا برگ هم می‌خواین ما هم دیگه نرفتیم

یارانه دهک ده رو میخان قطع کنن؟

چرا اینجوری میکنن نامردا

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید
ماهیچی نداریم داک ده ایمچقد بی عدالتیه واقعا

بابای من معلم و ماهی ده تومن حقوق داره و خواهرم کارمند . بیشتر از نصف حقوق هردو میره برای قسط . برادرم هم مجرده . بخدا گاهی تو خرج زندگی می‌مونن. دهک ۸زدن براشون 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بیشتر ببینید
ماهم دهک دهیم ولی نرفتیم اعتراض بزنیم یکی از فامیلا دهک ۸ بود اعتراض زد کل فیش بانکی و سند و اینجور ...

کی اورد بالا؟مگه میان میگن؟

ما اعتراض زدیم کسی چیزی نگفت چرا

بیشتر ببینید
ماهم دهیم از همون اوایل نه یارانه گرفتیم ن اینواز خیلی سال پیش

چطوری باید بفهمیم دهک چندمیم ما نه خونه داریم نه ماشین ولی بهمون تعلق نگرفته البته قبلا شوهرم هم خونه به نامش بوده هم ماشین ولی الان بنامش نیست هیچی 

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگر.شاید نور خود تو‌باشی