2777
2789
چطوری باید بفهمیم دهک چندمیم ما نه خونه داریم نه ماشین ولی بهمون تعلق نگرفته البته قبلا شوهرم هم خون ...

آره متاسفانه هنوز تو سیستم بودن ماهم ۱ سال پیش دوتا ماشین فروختیم الان نداریمشون ولی زده بود 😶

بابای من معلم و ماهی ده تومن حقوق داره و خواهرم کارمند . بیشتر از نصف حقوق هردو میره برای قسط . براد ...

شوهرمنم کارمنده. خودم خانه دار . یه بچه کوچبک دارم اجاره نشینم .دهک ده انصافه اخه؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی اورد بالا؟مگه میان میگن؟ما اعتراض زدیم کسی چیزی نگفت چرا

نمیدونم فکر کنم یا تو سایت رفتن یا دفتری چیزی من چون نمی‌خواستم بفهمند دهک دهیم زود ماست‌مالی کردیم موضوع عوض شده برا همین درست نمیدونم

شوهرمنم کارمنده. خودم خانه دار . یه بچه کوچبک دارم اجاره نشینم .دهک ده انصافه اخه؟

چی بگم والا خواهر 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بیشتر ببینید

خب خونه ماشین دارین دهک وبالا زدن اونا که خونه ماشین ندارن دهک یک تا هفت هستن اوناهم که حمایتی هستن زیر دهک یک هستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب خونه ماشین دارین دهک وبالا زدن اونا که خونه ماشین ندارن دهک یک تا هفت هستن اوناهم که حمایتی هستن ...

آره خب داریم ولی از فامیلامونم همه دارن ولی اونا قطع نشده برا این گفتم🤍