2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ ناخنت خوش فرم وکشیدس کاور کن عزیزم اگ نه ناخنت کوچولوعه کاشت کن.برای عید اره شلوغ میشه زودتر باید نوبت بگیری عزیزم.منم ناخنای خودمو کاور کردم کاور خیلی بهتره .باعث میشه ناخن مقاوم بشه در برابر ضربه نشکنه ولی خب باز جفتش به مراقبت احتیاج داره وماهانه ترمیم

کدوم شهرهسی عزیزم؟

اگه ناخناتون بلنده کاورکنین. کاشت برای کسی خوبه که نمیتونه بلند کنه ومیشکنه مثل خودم که اب بخوره میشکنه من کاشت میکنم. فقط ناخن کوچیک بلند بود گفت حیفه اینو کاور میکنم خیلیم خوب بود اون یدونه رو که کاور کرد.  بقیه رو هم کاشت کردم. ولی برای ترمیم رفتم چون بلندتر وتیزتر خاستم اون یکی رو هم کاشت زد

اگ ناخنت خوش فرم وکشیدس کاور کن عزیزم اگ نه ناخنت کوچولوعه کاشت کن.برای عید اره شلوغ میشه زودتر باید ...

اصفهانم . ناخنم کشیدس.باید بلند باشه ناخن?

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔
اصفهانم . ناخنم کشیدس.باید بلند باشه ناخن?

خب اگ کشیدس ک چه بهتر برو کاور کن کاور خیلی خوبه.نه اگ میخوای کاور کنی بزار بلند باشه قشنگه حالا باز بستگی داره به سلیقه خودت که کوتاه دوست داری بابلند

ولی اگ هدفت کاشته ناخنتو باید بگیری گلی😙

خب اگ کشیدس ک چه بهتر برو کاور کن کاور خیلی خوبه.نه اگ میخوای کاور کنی بزار بلند باشه قشنگه حالا باز ...

ممنونم از راهنماییت پس عید میرم کاور ترمیم نخواد الانم کوتاهن یه یکی د میون شکسته بزارم بلند بشه

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔
ممنونم از راهنماییت پس عید میرم کاور ترمیم نخواد الانم کوتاهن یه یکی د میون شکسته بزارم بلند بشه

فداتبشم 😍😙 اره اگه چنسش یجوریه که تا یکم بلند میشه سریع میشکنه خب بمون یکم بلندشد کاور کن تا برا عید ناخنای یدست قشنگ داشته باشی