2789
عنوان

که چی

80 بازدید | 14 پست

درس بدرد چی میخوره؟ یاد بگیریم که چی بشه...آخه به ما چه فلان کس چیکار کرد چجوری چیز درست شد خب که چی ....واقعا درک نمیکنم....این دنیای مضخرف

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

که پیشرفت کنی محتاج کسی نباشی

حالا یا با درس یا با یاد گرفتن یه حرفه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

که پیشرفت کنی محتاج کسی نباشیحالا یا با درس یا با یاد گرفتن یه حرفه

که چی اصلا تاریخ به ما چه که تو گذشته چه اتفاقی افتاده حالا ریاضی زبان هیچی بقیه درسا بدرد چی میخورن...که چی خب به ما چه فلان چی شد فلان چی نشد

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

من بااین طرزفکر یک پسرعمو دارم که ۱۴سالگی ترک تحصیل کرد

الان شاگرد مکانیک

هیچی 

حداقل ۷۰درصد ادمایی که درس میخونن چیز خاصی نشدن

نمونه ش خودم

کل دوران مدرسه ،دبیرستان نمراتم ۱۹،۲۰

رشته تجربی بودم

چیزی نشدم

بعد لیسانسم خانه دار شدم

اینو با دیپلمم میتونستم با نمره ۱۶م میشد باورکن

رها کنبرو دنبال یه مهارت :)

بخاطر مامان بابام درس میخونم....چون کل فامیل فوق لیسانسن اگه نخونم مسخره میکنن..کل زندگیم از الان بدتر میشه 

بخاطر مامان بابام درس میخونم....چون کل فامیل فوق لیسانسن اگه نخونم مسخره میکنن..کل زندگیم از الان بد ...

عمر و هزینه و وقتتو هدر نده بخاطر حرف مردم

این ملت همیشه چیزی واسه گفتن دارن

خودتو دریاب بابا مگه چقدر قراره عمر کنیم

من بااین طرزفکر یک پسرعمو دارم که ۱۴سالگی ترک تحصیل کردالان شاگرد مکانیکهیچی حداقل ۷۰درصد ادمایی که ...

مثلاً اگه هیچی بلد نباشی نمرات ۳یا کمتر باشه مسخره میکنن آخه فقد یه نمره چرت پرته همش مال حافظه آدمه نه ذهن واقعا درس چه چیز چرتیه بعضی ها میگن نه نه بابا یعنی چی...

که چی اصلا تاریخ به ما چه که تو گذشته چه اتفاقی افتاده حالا ریاضی زبان هیچی بقیه درسا بدرد چی میخورن ...

همینه دیگه یه وقتا باید برای رسیدن به هدف تحمل کرد مگه اینکه قید هدفتو بزنی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

همینه دیگه یه وقتا باید برای رسیدن به هدف تحمل کرد مگه اینکه قید هدفتو بزنی

هدفی ندارم بابام تا ششم خوند بعد ترک تحصیل کرد  چندسال بعدش رئیس بانک شد .

دقیقا این نمرات مدرسه براساس حفظیات

ای کاش مدرسه وجود نداشت فقد اگه داشت تا ششم