2777
2789
عنوان

نگاه هیز چطوریه❓

213 بازدید | 11 پست

چطوری متوجه بشیم ینفر هیزه یا همینطوری نگاه میکنه 

یا نگاهش از سر دوست داشتنه؟؟؟

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه دوست داشتن بیشتر روی صورت و خندس 

نگاه هیز بیشتر روی بدنه 

پنهانی نگاه کردن از روی دوست داشتنه 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نگاه هیز مال همس از سر دوست داشتن فقط واسه یه نفره

چ قشنگ توصیف کردی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خب حسش میکنی 

کسی که هیز هست نگاه به جاهای خصوصی می اندازه 😼

کسی که عاشقته به چشمات نگاه میکنه 😍

نگاه عادی هم به چهره هست 🙂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نگاه دوست داشتن بیشتر روی صورت و خندس نگاه هیز بیشتر روی بدنه پنهانی نگاه کردن از روی دوست داشتنه

شماکه به این خوبی توضیح دادین به نظرتون اگه کسی به یه آدم متاهل نگاه کنه وقتی مچشوبگیری لبخندبزنه یامدام دوست داشته باشه باهات حرف بزنه مدام حس کنی زیرنظر ت داره دلیلش چی میتونه باشه هیزم نیست 

شماکه به این خوبی توضیح دادین به نظرتون اگه کسی به یه آدم متاهل نگاه کنه وقتی مچشوبگیری لبخندبزنه یا ...

چی بگم 

من خودم اصلا حس خوبی به یک فرد متاهل که این رفتار رو داره ندارم 

اما اگر خیلی روشنکفرانه در نظر بگیریم و طرف ادم خوبی باشه  اینطوره که مثلا شما رو به چشم خواهری میبینه و یک جورایی بهتون افتخار میکنه 

چی بگم من خودم اصلا حس خوبی به یک فرد متاهل که این رفتار رو داره ندارم اما اگر خیلی روشنکفرانه در نظ ...

خیلی کنجکاوهمچین نگاهیم آخه آدم بدی نیست چیزی هم ندارم کسی بگم افتخارمیکنه خیلی معمولیم آدم حس خوبی نمیگیره وقتی نگاه کسی رومدام حس کنی راحت نیستی 

خیلی کنجکاوهمچین نگاهیم آخه آدم بدی نیست چیزی هم ندارم کسی بگم افتخارمیکنه خیلی معمولیم آدم حس خوبی ...

تجربه کردم و میفهمم چی میگید 

متاسفانه نمیتونیم بیفهمیم داخل مغز و دل انسان ها چی میگذره