سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
نگاه هیز مال همس از سر دوست داشتن فقط واسه یه نفره
چ قشنگ توصیف کردی
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
نگاه دوست داشتن بیشتر روی صورت و خندس نگاه هیز بیشتر روی بدنه پنهانی نگاه کردن از روی دوست داشتنه
شماکه به این خوبی توضیح دادین به نظرتون اگه کسی به یه آدم متاهل نگاه کنه وقتی مچشوبگیری لبخندبزنه یامدام دوست داشته باشه باهات حرف بزنه مدام حس کنی زیرنظر ت داره دلیلش چی میتونه باشه هیزم نیست
شماکه به این خوبی توضیح دادین به نظرتون اگه کسی به یه آدم متاهل نگاه کنه وقتی مچشوبگیری لبخندبزنه یا ...
چی بگم
من خودم اصلا حس خوبی به یک فرد متاهل که این رفتار رو داره ندارم
اما اگر خیلی روشنکفرانه در نظر بگیریم و طرف ادم خوبی باشه اینطوره که مثلا شما رو به چشم خواهری میبینه و یک جورایی بهتون افتخار میکنه
خیلی کنجکاوهمچین نگاهیم آخه آدم بدی نیست چیزی هم ندارم کسی بگم افتخارمیکنه خیلی معمولیم آدم حس خوبی ...
تجربه کردم و میفهمم چی میگید
متاسفانه نمیتونیم بیفهمیم داخل مغز و دل انسان ها چی میگذره