2777
2789
عنوان

کالا برگ

137 بازدید | 12 پست

هر چند وقت کالا برگ اعلام میشه الان نوبت چندم است اگه قبلی ها را نگرفته باشیم سوخت شده یا هنوز فرصت هست؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

مگه دوباره کالابرگ میدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

یعنی الان میشه گرفت 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دهک چند هستین؟اگه ۱ تا ۳ باشین یکی دو روزه واریز شده۴ تا ۷ هم تقریبا یه ده روز دیگه اس فک کنم

واسه مامانم می‌خوام

دهک ۳

به خودمون که تعلق نگرفت

من خالم اینا گرفتن، ولی باز قبل گرفتن با سیم کارت خودشون چک کنین مطمئن بشین واریز شده*500*#1463

مرسی مهربونم

لطف کردی