2777
2789
عنوان

پسرها

106 بازدید | 9 پست

می دونم همه مدل آدم هست ولی چرا یه سری پسرا بزرگ میشن ازدواج می کنن نسبت به خانوادشون سرد هستند؟

من افرادی رو می شناسم که خانومشون واقعا خوبه خود پسره اصلا انگار بی تفاوته نسبت به مادر و خواهر و...

خانمش خیلی ریز رو مخش کار کرده و عزت نفس پسره هم خیلی کمه شاید خانواده اش رو نسبت به خانمش پایین تر می دونه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این اصلا ربطی نداره،

یه چی من توی خانم های نینی سایت دیدم،که میدونم نصفشون رو قراره بدبخت کنه،بی شک

درمورد اقایون هم صدق میکنه

ازدواج رو بت ساختن ،و دارن میپرستنش

فک میکنن ازدواج قراره پولدارشون کنه،

ازدواج قراره خوشبختشون کنه،

ازدواج قراره کاری کنه که هیچ مشکلی نداشته باشن،

ازدواج قراره راه فرار از درس و خانواده و مشکلات باشه

قراره همسر تا ابد مثل روز اول باقی بمونه،

قراره همچی توی زندگی ارمانی پیش بره بدون مشکل

وقتی از ازدواج بت بسازی،

و بعدش ببینی این بتی که ساختی،همش خیالات بوده،

حالت از خودت و همسرت و خانوادت ک عمری که دادی بابتش بهم میخوره

ازدواج،تکمیل کردن هم دیگست،با هم

ادما مثل زوایا ۱۸۰ هستن،

وقتی به هم میرسن میشن ۳۶۰،و همو تکمیل میکنن از لحاظ احساسی،

ولی قرار نیست این دایره،یک دایره تو پر باشه

چون همه ادما نقض ها دارن،

مهم اینه که تونسته براشون این دایره یه پوشش روانی ایجاد کنه،تا این نقض ها رو بپوشونه ظاهری

از نظر من

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

اون جمله دومت که گفتی عزت نفس پسره کمه رو بیشتر توضیح می دی

عزت نفس پایین یعنی خود کم بینی، یعنی خودت رو قبول نداری، خجالت میکشی از خودت و موقعیتی که داری، همه آدم ها رو بالاتر از خودت میدونی، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

عزت نفس پایین یعنی خود کم بینی، یعنی خودت رو قبول نداری، خجالت میکشی از خودت و موقعیتی که داری، همه ...

آها یعنی وقتی این پسرا ازدواج می کنن طرف مقابلشون رو از خودشون بالاتر می بینن به خاطر همین از خانوادشون سرد می شن؟

حرفاتون درسته ولی ربطش رو به موضوع تاپیک نفهمیدم

خانم کلش میشه،

دیدگاه غلط به ازدواج،

که بعدش باعث سردی میشه،

البته الان دیدم،فهمیدم اشتباه فهمیدم😅

منظورتون خانوادش بود،

من همسر فک کردم راستش

ببخشید😅

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

آها یعنی وقتی این پسرا ازدواج می کنن طرف مقابلشون رو از خودشون بالاتر می بینن به خاطر همین از خانواد ...

ارع