2777
2789
عنوان

تولد

65 بازدید | 12 پست

اقا من دوتا گروه دوست دارم 

تو دسته اول شیش نفریم و تولد هرکی میشه میریم کافه و توی کافه سفارش شخص متولد و کیک و اینارو حساب میکنیم 

توی دسته دوم کیک و چایی اینا که حساب میشه هیچی شام و کادو هم هستش 

کافه هایی هم که میریم جاهای گرونین تقریبا 

حالا چون تولد من خیلی خوش موقعس و هوا اینا خوبه 

همیشه میگن بریم پارک یا بریم باغ و کلا اون خرجا دیگه نیست مثلا همون کیک میمونه و کادو و مثل ی فلاسک چایی از خونشون 

خب من کلی هزینه میکنم برا تولدا اونا🫠

پیشنهادتون چیه

از ادما توقع نداشته باش اذیت میشی خودت برو رستوران بهترین غذا رو سفارش بده برا خودت

نه اخه حرفم اینه که واقعا سر هر تولد هزینه خیلی زیادی میشه و واقعا به من فشار میاد. واسه همم تقریبا ی کار میکنیم که مثه هم باشن همه اما نمیدونم چرا به من ک میرسه اینجوری میشه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه حرفم اینه که واقعا سر هر تولد هزینه خیلی زیادی میشه و واقعا به من فشار میاد. واسه همم تقریبا ...

کاملا درک میکنم 

خب برین ی کافه رستورانی ک روباز باشه 

یا همونجا تو پارک سفارش بدین همه چیو بنداز گردن خودشون😂

یک بار برای همیشه تعارفو بذار کنار و رو راست بگو قضیه رو. فوقش رهات میکنن. که به ددددررررککککککک

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

دوست کیلو چنده. ۵ ۶ تا دوست داشتم حالم از همشون دیگه بهم میخوره انقد بهم نارو زدن برن گم شن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
از امسال شما هم دیگه بیخیال تولد بازی هاشون شو وقتی انقدر بچه زرنگن🥲

دوستای خوبین برام 

همین مورد فقط رو مخمه و حس میکنم خودشون اصن متوجه نیستن🫠

حالا شایدم باشن🤷🏻‍♀️