2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست

صل علی سترکه چشم ترامپ بترکه. 

صل علی بادمجون غلط کردم ترامپ جون😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک چیزی یادم اومددهه من که نه ولی از ده های قبلی بودن کسایی که یک پیامک می فرستادن پشت سرش هم یک پیا ...

وای اره اینو یادمه

انگار پیام دومیه پیام اولیه رو هل میده بره 😂🤣

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

گ دیگه چیه 😂

یغنی گزارش روز بوده همون چ خبر چیکارا میکنی بود

دخترا ب دوس پسراشون اون موقع پیامکی میگفتن 😅😅😅 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یک چیزی یادم اومددهه من که نه ولی از ده های قبلی بودن کسایی که یک پیامک می فرستادن پشت سرش هم یک پیا ...

فک میکردن دومی اولی رو هُل میده 😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وااای مدیر مدرسمون یه تلفن سبز رنگ سکه ای روی میزش بود خودش که میخواست زنگ بزنه سکه لازم نداشت ولی اگه ما میخواستیم به پدرمادرمون زنگ بزنیم که مثلا زودتر بیان دنبالمون میگفت سکه بندازین زنگ بزنین🫨🫨   لامصب چقدر ضایع بود الان یهو یادم افتاد😁   متولد ۷۲ ام

اقاااااا پست من چقد لایک میخوره ،😍🤩🤩

درمورد کلیپس بود اره ؟ 😂😍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

وااای مدیر مدرسمون یه تلفن سبز رنگ سکه ای روی میزش بود خودش که میخواست زنگ بزنه سکه لازم نداشت ولی ا ...

😂😂😂😂😂نامرد

درو محکم نبند نرو

اون چشمای تروووو 😂