2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه برنامه بود به نام شاید برای شما هم اتفاق بیفتد🤦

چقد حرص خوردم سر این 😑😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

قشنگه ولی همه چیو با چشمامون دیدیم دلار ۱۰۰ تومنی ، کرونا و ...😑🫠

یه وقتا که حرف جنگ میشه 

با خودم فکر میکنم ما تو جنگ به دنیا اومدیم 

کرونا دیدیم 

یه عمر برای زنده بودن جنگیدیم 

آخرم با جنگ از دنیا میریم🤦

😂😂😂😂😂بخدا تمامش رو با پوست و استخوان درک کردم . اینهمه اسباب بازیهای مختلف نبود. با گریه و التم ...

ببین تازه ما بچه روستا بودیم جمعیت زیاد .بعد بچه داداشم بامن همسن بود کلی اسباب بازی عروسک چقدر لباسا شیک می‌پوشید. چقدر حسرتشو خوردم‌.ی بارم از این خط کشا بودن النگو میشدن داشت .منم یواشکی بچه بودم برداشتم قایم کردم زیر خاک ک رفتن بردارم بازی کنم باهاش .تا مدتها میترسیدم ک برگردن خطکشو ببرن با خودشون

مسابقه محله

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

انگار همه چی نامشخصهباید مسئولیت پذیر باشیانتخاب کنیانتخابایی که کل عمر باید تاوان خوب و بد بودنشو ب ...

دقیقااااا

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

انگار همه چی نامشخصهباید مسئولیت پذیر باشیانتخاب کنیانتخابایی که کل عمر باید تاوان خوب و بد بودنشو ب ...

با چشم کاملااا باز انتخاب کن عزیزم 

با عقل تصمیم بگیر و جلو برو 

امیدوارم برات بهترین ها پیش بیاد❤️

باز شما ۲۰ سالته و امیدواری به آینده ما چی بگیم پس🤦

🫠🫠 ای بابا ☹️💔

واییییی🤣🤣🤣شما دهه چندی؟؟؟من کلی عروسک داشتم یدونه بود روشن میشد بچشو تو بقلش تکون میداد که بخوابه ...

اونا یه نسل بعد از ما دراومدن . یادمه اون عروسکا .

من یه چند سال بعد از کشف آهن به دنیا اومدم 😂😂😂

خوبه حالا گذاشتن درس بخونم چون بازار شوهر دادن تو کلاس پنجم داغ بود. اینو مدیون خانوادم هستم با تمام تفکرات قدیمی شون هی میگفتن درس بخون یه گوهی بشی ...😅😂😆

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .