2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست
چقد دنبال پا کن هایی بودیم ک خودکار روپاک کنه

من سر این پاک کن دوستمو یه گوشه گیر آوردم گفتم تروخدا بگو کجا بخرم ، تو ندرسه پر کرده بود از اینا دارم 🥲😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😓نه بابا امشب من یکم دلم پر بود واسه همین بود این جوری شدم

ان شالله حالت دلت خوب باشه 🤍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

نوشمککک

کارتونای سر ظهرای تابستون

یخچال پر از نوشمک رنگی سوپری سر کوچه 

اردک تک‌تک ، تک‌تک اردک تک اردک 

رنگین کمونه رنگین کمونه 

مداد رنگی ۳۶ رنگی

خمیر بازی آریا

عروسکا که شکل نی نی واقعی بود

ما معمولی بودیم😂😂بعد اون دفترای سی دیو یادته؟؟اونایی که توش سی دیارو میزاشتیم ورق میزدیم؟؟ پولدارا ...

وای اره مام ازاون گردا داشتیم...بعدهرکی بیشتر سی دی داشت کلاسش بیشتربود...یادمه سی دی های پرخش رونگه میداشتیم

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

من عاشق ماشین بازی بودم

من بیشتر بازیهای هواپیما بود از اسمون بمب میریخت باید نابودشون میکردی ولی دیگه بعدش رفتیم سراغ پاسور و حکم کل بازیامون شده بود پاسور و هفت سنگ و توپ...گرفتناک و زو

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

آلسکا یخی خونگی رنگ قرمز  آدامس موزی پفک مش مش کیم دوقلو شانسی ده تومنی جوجه رنگی یک قل دو‌ قل بازی نقطه نقطه اسم فامیل دوچرخه بازی رو تپه ها گل بازی بادبادک پلاستیکی اووووووو خیلی چیزا مورچه بازی طناب بازی الاکولنگ لی لی اوووووووو تاب بازی اون اهنیا تاب بازی با طناب کار بابام دم در خونمون جوجه رنگی اوووووو هعیییییییییبییی پاستور بازی 

منم هشتادممبا اسکاچ :))))وای دلم خواست برگردم اون موقعی که همه دغدغم همین خشای سیدی بود😭😭😭😭وای ی ...

جدی ما آخرین نسلی بودیم که بچگی کردیم 

یادش بخیر یه زمانی تنها دغدغم این بود که سی دیامو به ترتیب علاقه بچینم تو جا سی دی

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

قربانت عزیز اما الان خودم راحت نیستم اقتضای هر سنی یجوریه!!!باید قبول کنم دیگه اون دختر شیطون بیست س ...

خدا بهتون عمر طولانی بده همراه با عزت و سلامتی

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

من و برادرم کلی از اون دفترا داشتیم با کلی سی دی🤦

من با بابابزرگم که بیرون میرفتم کلی التماس میکردم بخره برام

همیشه هم با سی دی برمیگشتم خونه😂😂

اما شرط خریدنش این بود که با بقیه شریک شی

نوه اول بودم خودم😂

دقیقا من از اون‌ مانتو ها داشتم مقنعه چونه دار موها فوکل

😂😂😍