2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست
خوبه خداروشکر تو داشتی...اره یادمه.‌‌یادش بخیر خدا الانس گریم بگیره یاد اون دوران افتادم چه بی دلیل ...

فک کنم از دو رنگش بیشتر استفاده نکردم بقیشو دلم نمیومد خشک شد 

اونروز رفتم لوازم تحریری دیدم آریا چقد پیشرفته شده اصن همینجوری موندم یاد خودم افتادم 

اون جامدادی کشوییا حکم بنز داشت 

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من گریم گرفت یاد اون دوران افتادم😭

🥲🤍 عزیزم ببخشید اگه تایپیکم اشکتو درآورد 🫂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

دقیقا هشتادیمیادش بخیر وای منم همینطور یه بار با اسکاچ افتادم به جونش دیدم خشاش بدتر شد چقد گریه کرد ...

منم هشتادمم

با اسکاچ :))))

وای دلم خواست برگردم اون موقعی که همه دغدغم همین خشای سیدی بود😭😭😭😭

وای یکی منو برگردونه عقبببب

بی صبرانه منتظربودیم اجازه بدن باخودکارمشق بنویسیم

🥲😂👍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

آتاری کیاداشتن...اون بازی معروفه یادم نمیاد ..یه موش بود

اتاری اون دستی ها بود ک خونه میساختی بعدش میکرو و بعدش سگا اومد اون بازی ام ک سکه میخوردی یا قارچ خور...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

از این مانتو پیچ اسکن اپل دارها گرفتم ...

من یاد مهناز افشار میفتم 😂

ای خدااا🙂😂من تک بچه بودم دعوا نداشتم با کسی😂😂وای استیکرارو یادته؟؟؟برچسبخوشحال و شاد و خندانم مه ...

وای نه خواهر من 5 سال ازم بزرگتر بود 

یه غیرتی داشتیم رو این سی دیا نصف دعواهامون سر اینا بود

کارتون باربیا😭

من دفتر استیکر داشتم همرو میچسبوندم یه کالکشن شده بود😭🤣

چه جشنایی می‌گرفتیم تو مهدکودک

کاربری دست دو نفره دوستان❤️