2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که فقط دهه خودت بفهمه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 46107 بازدید | 1706 پست
دلم خواست برگردم دوباره پاندا کنگ فو کار ببینم😭به خدا درسم تموم بشه باز میرم میشینم همه کارتون ها ر ...

من به انگیزه همون پاندا کونگ فو کار رفتم رزمی و تا الان بهش چسبیدم🤣🤣🤣🤣🤣 گوسفنددد زبللل

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اون کلیپس سم کسی یادشه... من بچه بودم بقیه میزدن.... چخ قدر الان خنده دار😂😂😂🤷🏻‍♀️

😂😂من یه رنگ نارنجی خریده بودم ازش فک میکردم خیلی پلنگ شدم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به انگیزه همون پاندا کونگ فو کار رفتم رزمی و تا الان بهش چسبیدم🤣🤣🤣🤣🤣 گوسفنددد زبللل

ایول👏😂 لاکپشت های نیجا رو هم پس میدیدی؟

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

😂😂من یه رنگ نارنجی خریده بودم ازش فک میکردم خیلی پلنگ شدم

منم یه بنفشش رو داشتم.... عروسی دختر خالم پوشیدم... حس جذاب بوده داشت.... البته اون موقع بچه بودم😂🤷🏻‍♀️🤣🤣🤣😐

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ایول👏😂 لاکپشت های نیجا رو هم پس میدیدی؟

نههههههه علاقه ای نداشتم ولی ی مدت اره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

لعوناردو.... مایکل آنجلا.... لاکپشت های نینجا.... سوباسا اوزرا واکی وایاشی.... کاکرو.... بازم بگم🥲🤷🏻‍♀️🤧

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

آماده اید بچه هاااااا؟😢

بعد من با صدای بلند میگفتم بلههه🥲😂🤷🏻‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

قلقلی ‌عموقناد.....بدم میومد ولی هربارنگامیکردم😂😂😂😂

مسابقه محله

همیشه دوست داشتم بیاد شهرمون😢

اومد ولی وقتی من فهمیدم که رفته بود😂

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤