2777
2789
عنوان

پدرم کتکم میزنه

714 بازدید | 26 پست

من لباس پوشیدنم اصلا بد نیست و فقط موهام بیرون یکم،تا همین چند وقت پیش واسه اینکه پادر بپوشم کتکم میزد،الانم میگه عاق مبکنمت،نمیبخشمت اینجوری بگردی،هیچ کاری اجازه ندارم کنم،نه میزاره سرکار برم نه بهم پول میده،هیچ جا حق ندارم برم یه کتابخونه میرم که تونم مثل آدمای روانی هی میوفتن دنبالم هی میان آمار میگیرن ببینن هستم یا نه

واقعا تو فکرشم فرار کنم برم ولی جایی و ندارم

بهم میگه اینجوری میگردی از خونم گمشو برو ،چمیدونم شوهر کن ولی دیگه پیش من نیا

من از بچگی یادمه با من و مادرم چه کارایی کرد هیچ علاقه ای یا وابستگی بهشون ندارم و فقط میخوام خلاص شم

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه بی ملاحظه

من دیگه دیوونه شدم کارم فقط شده قرص خوردن هیچ جوره نمیتونم تحملشون کنم

دستم به جایی بند نیست که بخوام مستقل شم یا برم واقعا نمیدونم چیکار کنم دانشگاهم شهرستان اجازه نمیده

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

منم همینطور بودم. کتکم نمیزد ولی خیلی شکاک بود و همیشه زخم زبون میزد. سر ارایش و ب خودم رسیدن خیلی اذیتم میکرد. خداروشکر ازدواج کردم و شوهدم مرد خوبیه. خداروشکر از اون خونه سمی اومدم بیرون

چن سالته

۱۹

منم همینطور بودم. کتکم نمیزد ولی خیلی شکاک بود و همیشه زخم زبون میزد. سر ارایش و ب خودم رسیدن خیلی ا ...

من از همه مردا میترسم

میترسم شوهرم مثل پدرم باشه و بقیه زندگیمم جهنم شه

الان اصلا به لکر اینا نیستم فقط میخوام مستقل شم زیر بار اینا نباشم کل زندگیم زیر تیغشون بوده

دانشگاه نمیری؟

نه امسال کنکور میخوام بدم

خب فعلن باب میلش بگرد تا بیخودی جنگ اعصاب درست نشه برات

نمیتونم زیر بار زور برم

فقط حجاب نیست من میخوام برم سرکار درس بخونم 

یه جور رفتار میکنه که سر بارشونم،از اون طرفم اجازه نمیده برم سرکار

هنوزم کسایی هستن مگه سر حجاب و اینا گیر بدن اخه ؟؟؟اونم گیر نه کتکککککک

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧