2777
2789
عنوان

حذف کاربری

53 بازدید | 7 پست

دوستان میخوام کاربریمو حذف کنم 

میشه راهتماییم کنید؟

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
نمیشه

چرا؟🙁

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه

حذف تاپیک چطور؟

میخوام تاپیکمو حذف کنم

حذف تاپیک چطور؟میخوام تاپیکمو حذف کنم

در روزهای شنبه . دوشنبه . چهارشنبه غیر تعطیل روزی یک لینک تاپیک خصوصی و خانوادگیتونو کپی کنید و بفرستید به پی وی niniyar از ساعت ۱۰/۳۰ تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۵

اسم اکانت niniyar هست و بالا تو قسمت جستجو سرچش کنید کاربریشون میاد و برای نظارت بر سایت هم همین niniyar هستن.

تعلیق خود خواسته هم نداریم

🕊🩸🖤 🕊 مــــهــــــ🌙یار

در روزهای شنبه . دوشنبه . چهارشنبه غیر تعطیل روزی یک لینک تاپیک خصوصی و خانوادگیتونو کپی کنید و بفرس ...

ممنون از وقتی که گذاشتید.ببخشبد میشه بپرسم در چه صورت میشه تعلیق شد؟

چرا؟🙁

سلام

از ۲ بهمن ماه_ تعلیق خودخواسته گفتن دیگه ندارن

اما شما می تونین کم کم تاپیک هاتون رو حذف کنین.

✅️ همه ی نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون از وقتی که گذاشتید.ببخشبد میشه بپرسم در چه صورت میشه تعلیق شد؟

خواهش میکنم

تعلیقم بشید هم تاپیکاتون میمونه و هم اکانتتون و چیزی حذف نمیشه و فقط دسترسیتون به تاپیک زدن و پست گذاشتن و جواب پیامهای خصوصی رو دادن قطع میشه

تعلیق خودخواسته نداریم

میتونید از سمت چپ بالای صفحه اون گوشه خروج کاربری بزنید

🕊🩸🖤 🕊 مــــهــــــ🌙یار