2777
2789

نمیدونم من اوایل زایمانم بود بعد خیلییی حالم بد بود خیلی زیاد حالم بد بود دوتا بار اولش رفتم ت آشپزخونه خونه مامانم خیلی هم تاریک بود یه چیز سیاه دیدم انقد گریه کردم جیغ زدم یه بار دیه هم تنها بودم اونموقع هم شب بود تنها بودم داشتم بچه مو شیر میدادم یه چیزی رد شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکل یه خرس بود ولی حالت ایساده

صورتشم خیلی زشت بود رنگ چشاشم قرمز ناخون هاش مثل شمشیر تیز بودن

داشتم درس میخوندم از پنجره اتاق روم حلوای داغ ریخت خیلی سوختم. بعد اون بیماری دل دردی گرفتم ک هیچ دکتری نتونست درمانم کنه.

اخرش دعا نویس رفتم برام دعا داد خوب شدم.

لایک نکن خیرشو ببینی

من یک ساعت باابجیم صحبت میکردم بعدش فهمیدم ابجیم نبوده جن بودع پرام ریخت واقعا

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

جن ندیدم 

ولی صدا می‌شنیدم 

یا تو خونه  تنها بودم  تو یه اتاق دیگه صدای دویدن می‌شنیدم 

تو خواب یه بار  یکی بود خیلی خیلی خیلی  قدش بلند بود که فهمیدم جنه ..سمتم چاقو پرتاپ می‌کرد 

یه بار هم خواب دیدم   یکی  کلی انرژی و حال بد سمتم پرت میکنه ..زمانی که فکر میکنم  ۴ قل اینها بود که میخونم  اون انرژی و حال بد ازم دور میشد 

و کلی اتفاقات دیگه ...

البته یک دو سه  سالی هست که دیگه خبری ازشون نیست .

والا اون شب تنها بودم تو خونه همسرم نبود بعد داشتم فیلم میدیدم و همزمان خوراکی میخوردم سرمو آوردم بالا رو صفحه ی تی وی انگار صفحه عوض شد ی لحظه ی پیر مرد کوتوله کچل کور بود رو تصویر عین فیلم بعد سریع تصویر به حالت اولش برگشت و ادامه ی فیلم رو نشون داد . خیلی ترسیدم خیلی همسرم میگفت شاید مشکل از فیلم بوده یا شبکه هک شده 

متاهل و متعهد 🤍💍