2777
2789

با این طرح جدید همچنان دوازدهم 43 درصد و یازدهم 17 درصد هست ولی یازدهم تاثیرش مثبته حالا یعنی چی

یه دانش اموزی یه ترازی از دوازدهم گرفته یه ترازی از نهایی دوازدهم به ترازی از نهایی یازدهم 

میان با اعمال درصد ها تراز دوازدهم و کنکور رو بدست میارن اگههه تراز نهایی یازدهم از این دوتا تراز بیشتر شده بود یازدهم رو هم اثر میدن که باعث میشه تراز شما بره بالا تر

ولی اگه تراز یازدهم شما از این دوتا تراز کمتر شده بود و باعث میشد ترازتون بیاد پایین اینو اثر نمیدن 

و در این صورت میشه 60 درصد دوازدهم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نحوه محاسبه تراز کل در سال ۱۴۰۴ به این صورته:

۴۰٪ تراز کل کنکوره  

۴۳٪ تراز کل سوابق دوازدهم

۱۷٪ تراز کل یازدهم (اگه تاثیر مثبت براتون داره و اگه نداشته باشه، این درصد هم به سوابق دوازدهم میرسه)

🔹 عملا برای یازدهم ترمیم و یا ایجادنیاز نیست. تمام تمرکزتون رو نهایی دوازدهم باشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

عزیزم کلا فقط معدل سال دوازدهم در کنکور موثر هست؟ اثرش ۶۰ درصد؟ کنکور دو بار در سال هست ؟

بخون چیزی ک نوشتمو

نحوه محاسبه تراز کل در سال ۱۴۰۴ به این صورته:۴۰٪ تراز کل کنکوره ۴۳٪ تراز کل سوابق دوازدهم۱۷٪ تراز ک ...

ببخشید اگر من نهایی دوازدهمم مثلن بشم ۱۹

نهایی یازدهم شده باشم ۱۴ و نیم

۶۰ درصد دوازدهمو بهم میدن؟

.

ببخشید اگر من نهایی دوازدهمم مثلن بشم ۱۹نهایی یازدهم شده باشم ۱۴ و نیم۶۰ درصد دوازدهمو بهم میدن؟

به نمره نیست ب ترازه اگه نمراتت بالا بشه مسلما ترازت هم بالا خواهد بود و اگه تراز دوازدهم از یادزهم بیشتر باشه و تراز یازدهمت کم باشه کل اون 60 درصد میره برا دوازدهم اگه تراز یازدمت بالاتر از دوازدهم باشه تاثیر مثبتو میدن بهت

هنوز که تاثیرمعدل تصویب نشه برامثبت شدن یازدهم

تصویب شد تلویزیون اعلام کرد زیرنویس کرد همه کانالا هم گفتن