2777
2789
عنوان

بیایییین یه لحظه

80 بازدید | 14 پست

من ۱۶ سالمه

تو مدرسه همیشه تنهام نمیتونم با هیچکدوم از بچه ها ارتباط بگیرم

نمیتونم حتی تو صورتشون نگاه کنم حرف بزنم استرس دارم..از بچگی کمرو و خجالتی بودم.....نمیتونم خودمو جم کنم اصلا

وقتی سرکلاس حس میکنم همه بهم زل زدن همه پشت سرم دارن حرف میزنن 

منم عین خاهرتون یا دخترتون اگه میتونین کمکم کنین چجوری رفتارم بهتر باشه چطوری خجالتی نباشم 

برو خریدای خونتونو انجام بده 

باشگاهی کلاس زبانی چیزی برو و اونجا سعی کن با همسنای خودت ارتباط بگیری 

از یه سلام دادن ساده شروع کن 

بعد کم کم خودتو معرفی کن حرفای روزمره بزن سوال بپرس از معلمت از مربیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم شروع کن مثلا با بغل دستی حرف بزن درباره درس امتحان هوا کم کم یخات باز میشهوارد کلاس که میشی با ...

اخه مسخره نیس یهو من ازون آدم تبدیل به بشم ب یکی دیگه

بعد میخام حرف بزنم هول میشم

اخه مسخره نیس یهو من ازون آدم تبدیل به بشم ب یکی دیگهبعد میخام حرف بزنم هول میشم

یهو نه گفتم که آروم آروم 

من مودم تو جمع غریبه زیاد صحبت نمیکنم اما کم کم که آشنا بشیم حرفم میزنیم دیگه

همیشه مرتب و تمیز باش به خودت برس اعتماد به نفست بالا میره خود به خود 

یهو نه گفتم که آروم آروم من مودم تو جمع غریبه زیاد صحبت نمیکنم اما کم کم که آشنا بشیم حرفم میزنیم دی ...

مشکلم اینه اعتمادبنفس ندارم

همش فک میکنم بقیه ازم بدشون میاد پشت سرم حرف میزنن

حرف بزنم مسخرم میکنن

با اینکه واقن اینجوری نیس

مشکلم اینه اعتمادبنفس ندارمهمش فک میکنم بقیه ازم بدشون میاد پشت سرم حرف میزننحرف بزنم مسخرم میکننبا ...

خودت میگی واقعا اینجور نیست 

خیلیا لکنت دارن یا لب و دهنشون کجه یا صداشون بده اما اعتماد به نفس دارن . قبل حرف زدن یه مکث خیلی کوتاه کن به کلماتت مسلط شو عجله ای و تند یا باصدای خیلی آروم صحبت نکن هیچوقت 

راستی میتونی با مشاور مدرستونم مشورت کنی هم رایگانه هم اون خیلی بهتر میتونه راهنمایی کنه چون روحیات ...

میخواستم برم پیشش

ولی گفتم نکنه پیش معلما یا کسی بگه....